Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apukám és a párom nem jönnek...

Apukám és a párom nem jönnek ki jól egymással mit csináljak?

Figyelt kérdés

2 éves kapcsolatomnak lett vége, majd 3 hónapra rá össze jöttem a mostani párommal. Én 20 éves vagyok (lany) a párom pedig 28 éves.

Apukám egy hétig nem szólt hozzám mikor szét mentünk az előző párommal.Majd most azt gondolnám,így több mint 1 év után,hogy elfogadta a mostani páromat,de sajnos nem úgy néz ki.

Apukám azt mondta,hogy reméli nem leszek a felesége soha a mostani páromnak.

Nagyon rosszul esett és persze a páromnak is,mikor igazából semmi rosszat nem csinált! Nem tudom,hogy mit csináljak.

2021. júl. 5. 11:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Jah, akkor apukád elvesztett egy cimborát. Sajnálom, remélem majd megbékél valahogyan. Emiatt nehogy otthagyd a mostanit, ha szereted.
2021. júl. 5. 12:17
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Ne hallgass apádra, milyen jogon akar neked párt választani, ja hiányzik neki,aki szórakoztatja az ital mellett?!
2021. júl. 5. 12:34
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

Mért utólag kellett levadásznunk ezt az információt?

Mit csináljál? Természetesen járjál a pasiddal továbbra is. Mért, mi mást csinálnál? Nem értem a kérdést se! Apuka dönt a te életedről?

2021. júl. 5. 12:43
 14/21 A kérdező kommentje:

Igazából eddig úgy voltam vele, hogy az idő megoldja. De kezd kicsit sok lenni, hogy apa így áll hozzá.

Semmi féle képen nem akarom elveszíteni a páromat,mellette teljesen ön magam lehetek.

Nem apukám dönt, csak azért nem olyan jó ez😅

De van olyan is, hogy teljesen jól elbeszélgetnek.

2021. júl. 5. 12:48
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Mondd meg apukádnak, hogy ivócimboraként továbbra is tarthatja exeddel a kapcsolatot. Ha jól értem, veled úgysem foglalkozott, akkor ebből nem lehet gond. A szerelem elszáll, de az ital iránti hűség örök. :-))))
2021. júl. 5. 12:49
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Sz@rd le apukádat, te már felnőtt nő vagy, és te boldog vagy a pároddal, csak ez számít! Idővel remélhetőleg apukád is belátja, hogy nem tud semmit tenni, jobb esetben meg is kedveli. Ha mégsem, igyekezz minél kevesebbet találkozni vele, ha pedig megöregszik, csak nyugodtan dobd be majd egy otthonba, az ilyen ember meg sem érdemli, hogy ránézzenek, ha már meg van oldva az ellátása, ha nagyon kell majd neki valami, ott megadják.
2021. júl. 5. 12:50
 17/21 A kérdező kommentje:

Apa mondta már egyszer, hogy engem zavarna-e, ha az exemmel találkozna és ha beulnenek valahova iszogatni. Mondtam, hogy engem addig nem zavar amíg nem itthon van vele, és a páromat sem zavarja, ha tartja vele a kapcsolatot.

Remélem idővel valtozni fog!

2021. júl. 5. 12:59
 18/21 anonim ***** válasza:
36%
Ezt apukáddal közöld legközelebbi előforduláskor egyetlen egyszer, és utána valahányszor szóba hozza, megmondod, hogy erről nem nyitsz vitát és otthagyod. Le fog szokni róla.
2021. júl. 5. 13:00
 19/21 anonim ***** válasza:
33%
Csak vigyázz a párodra, ne legyen ő is alkesz, jófejségből, hogy apád ne egyedül igyon
2021. júl. 5. 15:54
 20/21 A kérdező kommentje:
Szerencsére ez a veszély nem áll fent! :)
2021. júl. 5. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!