Apukám és a párom nem jönnek ki jól egymással mit csináljak?
2 éves kapcsolatomnak lett vége, majd 3 hónapra rá össze jöttem a mostani párommal. Én 20 éves vagyok (lany) a párom pedig 28 éves.
Apukám egy hétig nem szólt hozzám mikor szét mentünk az előző párommal.Majd most azt gondolnám,így több mint 1 év után,hogy elfogadta a mostani páromat,de sajnos nem úgy néz ki.
Apukám azt mondta,hogy reméli nem leszek a felesége soha a mostani páromnak.
Nagyon rosszul esett és persze a páromnak is,mikor igazából semmi rosszat nem csinált! Nem tudom,hogy mit csináljak.
Mért utólag kellett levadásznunk ezt az információt?
Mit csináljál? Természetesen járjál a pasiddal továbbra is. Mért, mi mást csinálnál? Nem értem a kérdést se! Apuka dönt a te életedről?
Igazából eddig úgy voltam vele, hogy az idő megoldja. De kezd kicsit sok lenni, hogy apa így áll hozzá.
Semmi féle képen nem akarom elveszíteni a páromat,mellette teljesen ön magam lehetek.
Nem apukám dönt, csak azért nem olyan jó ez😅
De van olyan is, hogy teljesen jól elbeszélgetnek.
Apa mondta már egyszer, hogy engem zavarna-e, ha az exemmel találkozna és ha beulnenek valahova iszogatni. Mondtam, hogy engem addig nem zavar amíg nem itthon van vele, és a páromat sem zavarja, ha tartja vele a kapcsolatot.
Remélem idővel valtozni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!