Apukám és a párom nem jönnek ki jól egymással mit csináljak?
2 éves kapcsolatomnak lett vége, majd 3 hónapra rá össze jöttem a mostani párommal. Én 20 éves vagyok (lany) a párom pedig 28 éves.
Apukám egy hétig nem szólt hozzám mikor szét mentünk az előző párommal.Majd most azt gondolnám,így több mint 1 év után,hogy elfogadta a mostani páromat,de sajnos nem úgy néz ki.
Apukám azt mondta,hogy reméli nem leszek a felesége soha a mostani páromnak.
Nagyon rosszul esett és persze a páromnak is,mikor igazából semmi rosszat nem csinált! Nem tudom,hogy mit csináljak.
Pont a lényeget nem írtad le: Mi a baja apukádnak a pároddal?
Az előző párodat, ha jól értem, kedvelte. Eszerint nem önmagában azzal van a baja, hogy a párra találtál és önálló életet fogsz élni.
Igen, úgy tűnik.
"Apukám egy hétig nem szólt hozzám mikor szét mentünk az előző párommal"
El kell döntened, hogy kislány vagy, vagy pedig felnött nö.
Ha kislány, akkor meg kell felelned a szülönek, ilyen esetben érdekes, hogy mit szól a párválasztásodhoz.
Ha felnött nö vagy, akkor nem foglalkozol apáddal, hanem kiállsz a partnered mellett, önállóan döntesz arról, kivel akarsz együtt lenni.
Férfi a párom.
Az előző páromra úgy tekintett 2 év után,mintha a saját gyerekük lenne.
Előző párom iszogatott vele hétköznap is(29 éves az előző párom) a mostani párom pedig,nem az az ivós fajta akkor szokott inni mikor valami alkalom van.
Igazából az a lényeg,hogy Én boldog vagyok vele és ez kéne,hogy fontos legyen apukámnak is szerintem. Én vagyok együtt vele,nem pedig apukám.
Az előző párommal az utolsó fel évben az volt a baj,hogy csak ivott apával és velem egyáltalán nem foglalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!