Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apukám és a párom nem jönnek...

Apukám és a párom nem jönnek ki jól egymással mit csináljak?

Figyelt kérdés

2 éves kapcsolatomnak lett vége, majd 3 hónapra rá össze jöttem a mostani párommal. Én 20 éves vagyok (lany) a párom pedig 28 éves.

Apukám egy hétig nem szólt hozzám mikor szét mentünk az előző párommal.Majd most azt gondolnám,így több mint 1 év után,hogy elfogadta a mostani páromat,de sajnos nem úgy néz ki.

Apukám azt mondta,hogy reméli nem leszek a felesége soha a mostani páromnak.

Nagyon rosszul esett és persze a páromnak is,mikor igazából semmi rosszat nem csinált! Nem tudom,hogy mit csináljak.

2021. júl. 5. 11:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Pont a lényeget nem írtad le: Mi a baja apukádnak a pároddal?

Az előző párodat, ha jól értem, kedvelte. Eszerint nem önmagában azzal van a baja, hogy a párra találtál és önálló életet fogsz élni.

2021. júl. 5. 11:27
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
#1 Az a baja az apukának, hogy nem az előző pasijával van együtt. Apuka még nincs túl a szakításon :)
2021. júl. 5. 11:31
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Apuka is szerelmes volt az előző férfiba? :-)))
2021. júl. 5. 11:32
 4/21 anonim ***** válasza:
84%

Igen, úgy tűnik.

"Apukám egy hétig nem szólt hozzám mikor szét mentünk az előző párommal"

2021. júl. 5. 11:35
 5/21 anonim ***** válasza:
21%
Az uj párod az fiú vagy lány? Persze nem számít. Az uj rendbe ami ránk vár, egyik héten lány vagy aztán meg fiu.
2021. júl. 5. 11:38
 6/21 anonim ***** válasza:
24%
Az idő majd megoldja (valahogy). Nagy valószínűséggel arról van szó, hogy apád riválist lát a jelenlegi "párodban", azaz harci állapot van kialakulóban. Talán a korábbi udvarló valamiért inkább gyerekszámba volt véve apád által.
2021. júl. 5. 11:39
 7/21 anonim ***** válasza:
65%

El kell döntened, hogy kislány vagy, vagy pedig felnött nö.

Ha kislány, akkor meg kell felelned a szülönek, ilyen esetben érdekes, hogy mit szól a párválasztásodhoz.

Ha felnött nö vagy, akkor nem foglalkozol apáddal, hanem kiállsz a partnered mellett, önállóan döntesz arról, kivel akarsz együtt lenni.

2021. júl. 5. 11:39
 8/21 anonim ***** válasza:
74%
"Igazából semmi rosszat nem csinált" vagy semmi rosszat nem csinált? Mire hivatkozik apukád?
2021. júl. 5. 11:43
 9/21 anonim ***** válasza:
84%
Mi a baja vele? Félt tőle téged? Vagy attól fél, hogy az új férfi elveszi tőle "a kicsi lányát" ?
2021. júl. 5. 12:03
 10/21 A kérdező kommentje:

Férfi a párom.

Az előző páromra úgy tekintett 2 év után,mintha a saját gyerekük lenne.

Előző párom iszogatott vele hétköznap is(29 éves az előző párom) a mostani párom pedig,nem az az ivós fajta akkor szokott inni mikor valami alkalom van.

Igazából az a lényeg,hogy Én boldog vagyok vele és ez kéne,hogy fontos legyen apukámnak is szerintem. Én vagyok együtt vele,nem pedig apukám.

Az előző párommal az utolsó fel évben az volt a baj,hogy csak ivott apával és velem egyáltalán nem foglalkozott.

2021. júl. 5. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!