Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom mindig azzal jön hogy...

Apósom mindig azzal jön hogy a kert is az én feladatom lenne , mert a férfinak alapból is sok a dolga. Mit felelnétek erre?

Figyelt kérdés

Most született babánk és a benti munka bőven elég , magamra sincs is időm.

Mindig ha jön beszologat hogy a postaládát miért nem nézem, a kertben miért nem metszem a szőlőt, és hogy anyósom is csinálni szokta meg ilyenek.

Szerintetek?

2021. jún. 28. 14:24
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, ha ennyire raer, akkor mehet a kertbe dolgozni
2021. jún. 30. 14:35
 42/44 anonim válasza:
100%
Kedves 41-es nekünk arra is volt példa. Vasárnap reggel fél 6-kor kopogtak az ajtón, persze mindenki aludt. Azt hittem a rendőrség minimum :D. Úgy ahogy aludtam, pántos trikóban és bugyiban mentem ajtót nyitni. Após állt a küszöbön hogy jött kaszálni és azért most mert még nincs meleg.De azért még odavetette hogy kislyányom kapjál már magadra valamit...hát bocs, hogy nem kosztümben alszom...
2021. júl. 1. 16:38
 43/44 A kérdező kommentje:

42es azért az durva. Még szólt is hogy kapjal magadra vmit :D Ezen benevettem.

Mondjuk apósom is képes lenne ilyesmire ahogy ismerem :)

2021. júl. 1. 18:34
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Téved.
2021. júl. 2. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!