Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kérdem én, a rossz anyósok...

Kérdem én, a rossz anyósok anyóssá válásuk előtt is genyák voltak vagy ez az anyóssá evolválódásuk folyamata alatt alakul ki?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 22:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

9# ÚÚ, szinte mint az én esetem.. Annyira jóban voltunk az elején, hogy túlságosan is megkönnyebbültem, miylen klassz anyóshoz van szerencsém.

Aha.. Külön összeköltöztünk, tette a megjegyzéseket, amiket a kérésemre a barátom tisztázott, hogy ezt nem kéne..

Még a barátom hőn szeretett exével is felvették a kapcsolatot, és az egyik téma az, hogyan manipulálom a barátomat, eltiltottam tőlük, miattam megy annyira keveset.

Ja, egy hétből 4 nap marha kevés munka és egyetem mellett.. Barátom megmondta hogy nem manipulálom, erre számon kérte, hogy akkor mi volt az a beszélgetés a beszólásairól..

Eleinte még én hívtam, mert a barátomnak full nem jut eszébe, és beszéltünk hárman is, hagytam is őket. A megjegyzés áradat után egyre kevésbé, végül egyáltalán nem kerestem. Barátomnak meg eszébe sem jut. Na, ez is az én hiábam.

Eleinte elfogadó volt, jókat beszélgettünk, valami ott romlott el, amikor a családom beszállt pénzzel egy nagyobb karácsonyi ajándékba a barátomnak. Ott bukott ki az első "Élvezd ki ezt a karácsonyt, mert jövőre a kisfiam már az enyém lesz" (határzár miatt nem tudtunk velük is karácsonyozni)

Na azóta jön az áldás. Elmaradoztak részemről a hívások, az üzenetek, ő sem keresett. Azon törtük magunkat, hogyan oldhatnánk meg hogy minnél többet ott legyen a barátom, erre kapjuk ezt.

Nekem most lett elegem.

Amúgy ha ott van, le se sz@rják, engem hívogat mert unatkozik, a haverjaival lóg, csak enni meg aludni jár haza. Úgy néz ki anyukának ez a lényeg. Hogy a szoknyája mellett legyen. Ehhez én többet nem asszisztálok. Nyakamat törve is rossz megy voltam "Reméljük, hogy nem veszed feleségül b@szod, én csak ebben bízom". Na, akkor ideje rászolgálnom a hírnevemre. Mert a rokonokat is ezzel fűzi, akikkel amúgy jó kapcsolatot alakítottam ki. Beszélni nem akarnak velünk, nehogy belefolyjanak...

2021. jún. 14. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:
62%

A rossz anyósok előzőleg itt edződtek a gyíkon, mint anyóst utáló menyek.

Azóta -az idő előre haladtával- fordult a kocka. Most már ők lettek anyósok, akik a menyüket utálják.

2021. jún. 14. 11:05
 13/19 Metionin ***** válasza:
86%
Az enyém előtte is genya volt. Alapból anyagias, főnökösködő és képmutató személyiség, akit nem tud az erélyességével ledominálni, azt lekenyerezni próbálja, akinél meg az se működik (pl. én vagy a fia) az közellenség. Még az anyja is panaszkodik rá, szóval tényleg mindig ilyen volt.
2021. jún. 14. 14:58
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Igen...

Nálunk a rossz anyós az én anyukám...

A férjem anyukájával én is és mindenki jól kijön, szeretjük, élmény vele beszélgetni.

Sajnos az én anyukámról ez nem mondható el és az idővel egyre rosszabb.

2021. jún. 15. 05:56
 15/19 anonim ***** válasza:
29%
Juj, megijedtem. Tegnap mondta a fiam viccesen, hogy az 'élettársammal'. Már egy ideje együtt van a kislánnyal, de ingáztak kettőjük lakása között. Most a fiam átköltözött a lánykához, de megtartotta a saját lakását. (nem adja el, nem adja bérbe) Nekem elég nyers a modorom, kritikus a természetem, de tetszik a kislány és imádom a fiamat. Meg vagyok ijedve picit, nem szeretnék GYK-n szereplő anyós lenni. Tapasztalatszerzés miatt olvasgattam itt:) Jótanácsok gyakorlott anyósoktól? :)
2021. aug. 8. 12:22
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
#15. Ne szólj a dolgukba. Ennyi az egész
2021. aug. 8. 16:23
 17/19 anonim ***** válasza:
81%
#16: hát, ha csak ennyi a titok, akkor menni fog. Két fiam van, igyekeztem őket önállónak nevelni, nem kellett eddig se különösebben beleszólni a dolgoikba, akkor ez OK így. Köszi a választ.
2021. aug. 8. 16:57
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
#17 anyósom ez a tipik mindenbe is beleszólok. Hát gondolhatod, hogy nem fényes a kapcsolatunk.
2021. aug. 8. 17:58
 19/19 anonim ***** válasza:
59%
#18: sajnálom, biztosan macarás így a dolog. Ezekbe a konfliktusokba belevonod a férjedet is vagy lerendezed Te?
2021. aug. 8. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!