Mit tegyek ha mostanában egyre többször mond ilyeneket anyósom rólam?
Ezt ki mondta, a férjed, vagy az anyósod?
"...és tegnap is csak azt hallom mikor ment le az emeletről miközben én még a gyereket alattam, hogy kétszínű dög, lusta dög, jó lenne ha elmosnád a cumisüveget a gyereknek és hogy egy csődtömeg vagyok."
(Mondjuk a cumisüveget tényleg nem árt elmosni!)
Nekem ebből azt jött le, hogy téged még a férjed is utál, így nem is értem, hogy miért ide irkálsz, nem pedig már javában csomagolsz!
11, igen, nekem az. Zavar? Nekem pl semmi bajaom azzal, ha valaki beszól olyanért, amiben tudom, hogy igazha van.
Itt a kérdező a szent, mindenki más szemét. Pedig ő van a nyakukon, és még trehány is...
Valaki magyarázza már meg nekem, mert esküszöm sosem értem az ilyet.
Van egy full proli, pletykás, rosszindulatú anyós. Ráadásul hozzá költözni, ahova pottyantok egy pulyát. WTf??!
Másrészről, van a kicsi fia, aki lehet még most is az anyja cicijén lóg. A fia tiszta anyja, partner a felesége kibeszélésében, alázásában a háta mögött.
Felteszem az egy millió dolláros kérdést: Ki szül egy ilyen retek pasinak, és ki költözik egy ilyen anyóshoz, és szül oda egy kölköt??? Úgy felképeltem volna már mindkettőt, hogy a fogaik estek volna ki, és csak úgy porozna utánam az út.
Itt senki nem kerek...
Mit nézegezi a férjed a telefonodat?
Én azt mondom neked, hogy keress fel egy pszichológust, ő majd segít ráébreszteni mi a helyes út.
Ha közben történik valami új sérelem neki eltudod mondani, segít abban, hogy kezeld, segít abban, hogy a férjed biztosan jó férj, apa -e és hogy milyen lehetőségeid vannak.
Az biztos, hogy el kell költözni, mert ahol szorong az ember nem egészséges, a szorongás sok betegséget tud kiváltani.
Vigyázz magadra, ne szomorkodj, keress egy szakembert és ő majd segít neked, hogy kezeld a férjedet és az anyósodat.
Aztán hidd el menni fog kiválasztani a helyes utat, ami a gyerekednek és neked is a legjobb lesz.
Mi nem ismerünk, se téged, se a férjedet, se a kapcsolatotokat. Így a legjobb tényleg a szakember.. még ha drága is, de pár alkalmat hidd el megéri.
Minden jót és jó döntést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!