Miért gondolja anyósom, hogy joga van így beszélni velem?
Lehet én vagyok nagyon fáradt és nehéz az értelmezés de:
Együtt laksz a férjeddel és az anyósékkal? Mert ha nem, akkor nincs probléma, legfeljebb most tartotok egy kis mosolyszünetet a drága kedves mamával.:D
Ha a férjednek rendben van a költözés, és neked is, akkor teljesen mindegy ki mit gondol. A ti életetek, a ti jövőtök és boldogságotok. Ez ennyi.:)
Huhh, kemény az ilyen. Nálunk a páromat nem engedtek messze tanulni(200km), mert annyira féltették és ezért úgy tartották otthon, közeli egyetemen, hogy beetették a párommal, hogy ÉN nem bírnám, ha oylan messze tanulna. Na. Most úgy telnek az évek, hogy hibásnak érzem magmat, mert felhasználtak, mikor én pont hogy küldtem volna páromat, mert jobb oktatás lett volna.
Megoldás az, ha elköltöztök és majd látják, hogy elvagytok nélkülük. Valamiért a fiúkat olyan nehezen engedik az anyukák... De a távolság csodás, nálunk megoldott minden problémát. Ha párod tud majd és akar is segíteni a gyereknevelésben, akkor pedig nem lesz probléma. Az a gyerek a tiétek lesz, nem kell oda az anyós.
Ugyan nálunk nem anyós, hanem anyám de kb ugyan ez
Hisztizett, hogy elköltöztem (40kmel arrébb) majd megszületett a lányom, koraszülöttként, kissúllyal, 0 immunrendszerrel a covid kellős közepén
És ő első nap már jönni akart (5 napos volt a pici mikor konkrétan kibasztak a kórházból, mert sokan voltunk, és nekünk már úgyse kell légzéstámogatás)
Én meg nem hogy első nap, de kerek 6 hétig senkit nem engedtem magunkhoz, és mi sem mentünk látogatni senkit. Volt is harc rendesen. Amyósom megértette, hogy féltem a gyerekemet. Nem csak a mostani szar pandémia miatt, ha ez nem lenne SE jöhetett volna senki.
Igazából neked is az lenne a célszerű ha szarnál az egészbe, és csinálnátok ami NEKTEK jó
Ti életetek. El kell neki mondani, hogy élhette ő is a saját életét, hagyja hogy a fia is megélje a sajátját
Az nagyon jó, hogy a párod kiallt melletetek.
Az még, hogy majd ő segít a baba szuletesenel éjjel-nappal, mert te úgy sem tudod, hát én is kiosztottam volna. Szóval egyetértek veled.
Amúgy majd megbékélnek szerintem. Főleg, ha lesz baba.
Ha más nincs,zár(ha kaptak kulcsot)-,és telefonszámcsere.
Előbb-utóbb megértik.
"Mert ő úgy gondolta, hogy amint megszületik és hazamegyünk, ő rögtön ott lesz hogy az első fürdetésnél ott lehessen, velünk legyen az első napokban, hetekben EGÉSZ NAP"
Oruljon, hogy csak egy ora, mert en az ilyentol az orszag masik vegebe koltoznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!