Ez a “youtuber” komolyan gondolja, hogy videókat csinál, mikor beszélni sem tud?
Szóhoz sem jutok. :D
Hogyan legyél “multi milliomos” közben a szót sem tudja leírni. Par napja kezdte feldobalni a YouTube, egyrészt szakadok rajta, másrészt mennyire karos egy ilyen hazug valakit hallgatni? Dubajban el, de nem tudjuk mi a munkája... olyan undorító módon válaszolgat, hogy felfordul tőle a gyomrom... ki ez? Mi ez? Először azt hittem transznemű es erről akar beszélgetni.
Valaki kényszerít, hogy nézd?
Elég sok hulladék van a neten, de én valamiért nem érzek rá késztetést, hogy foglalkozzak ezekkel.
HA van olyan hülye, aki megnézi a videóját, akkor már megéri neki.
Éppen ezért értelmes ember nem néz ilyeneket!
nyilván nem kényszerít senki, elmondtam, hogy hogy “találtam ra”
De azért ez a “tartalom” ledobbentet.
Olyan szinten szánalmas a vergodese, miközben valószínűleg örömlánykent van kint, nem értem miért nem tiltják. Konkrétan bish barbie kategória.🤦🏻♀️
Bele "lapoztam" eddig:
- ne vegyél fel hitelt
- inkább 1x drágább darab, mint többször gagyi
Ha a többi is ilyen tanács, akkor a tartalommal semmi baj. A külalak meg egyéni ízlés kérdése...
Most már VIP regisztrációért osztja az észt. Fizess neki, hogy milliomos lehessen. Mert magától nem megy neki mégse 😂
Hány kamuvállalkozásba belekezdett már jesszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!