Ez a “youtuber” komolyan gondolja, hogy videókat csinál, mikor beszélni sem tud?
Szóhoz sem jutok. :D
Hogyan legyél “multi milliomos” közben a szót sem tudja leírni. Par napja kezdte feldobalni a YouTube, egyrészt szakadok rajta, másrészt mennyire karos egy ilyen hazug valakit hallgatni? Dubajban el, de nem tudjuk mi a munkája... olyan undorító módon válaszolgat, hogy felfordul tőle a gyomrom... ki ez? Mi ez? Először azt hittem transznemű es erről akar beszélgetni.
Kedves kérdező, vigyázz, mert mindent IS töröltet innen ez a nő.
Örülök, hogy másnak is szemet szúr a tevékenysége.
Multimilliomos, de a követőit próbálja lehúzni.
Szerintem nem multimilliomos, csak nagyzol, nincs párja sem vagy lehet, hogy valami nála jóval idősebb pasassal van, azért nem mutatja... XD
(napisz.ron volt egy kép, hogy kérdezz felelekben írta, hogy ha valaki aranyásó, akkor szerinte jól teszi, mert a szerelem úgyis múlandó. De ő nem olyan, persze. XD)
Sztem elég a linkedin profilját megnézni, művésznévvel regisztrált, beírta munkának a bloggerséget, meg a volt pasija cégénél dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!