Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék egy ilyen anyóssa...

Mit tehetnék egy ilyen anyóssal? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk együtt a párommal és együtt is élünk jó ideje, eddig az anyukájával jó volt a viszony, vagyis úgy tűnt.

Babát várunk , jelenleg 10 hetes vagyok. Mióta ezt megtudta teljesen ellenem fordult . Mikor először elmondtuk neki , mosolyogva fogadta , később meg felhívott , és közölte , hogy védekezni kellett volna és nem is érti hogyan gondoltuk mi ezt. Azóta a helyzet kettőnk között csak romlott , a fiát meg próbálja uszítani ellenem, szerencsére sikertelenül . Mindenbe beleszól , de ha segítség kell akkor meg jó vagyok/ lennék.

Szívem szerint teljes mértékben kiiktatnám az életünkből, mert erre a sok rosszindulatra ami belőle árad nincsen szükségem.

2021. máj. 24. 09:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Külön éltek, vagy az anyósodék házában?
2021. máj. 24. 10:39
 12/22 anonim ***** válasza:
51%
Ugye külön éltek, és nem anyós nyakára menne a gyerek? Mert utóbbi esetben megérteném anyóspajtit.
2021. máj. 24. 11:00
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Nekem apósom felesége csinálta ezt, mintha köze lenne hozzá, hogy 8 év együttélés után babát akarunk. Csinos, vékony nő vagyok, mindig is szúrtam a szemét, már mikor bemutatta nekünk apósom éreztem ezt. Ő meg egy 120 kilós vakondokarcú nő, ami nem lenne baj, de mellé rosszindulatú is.
2021. máj. 24. 11:42
 14/22 A kérdező kommentje:
Külön élünk persze . :)
2021. máj. 24. 12:22
 15/22 anonim ***** válasza:
18%
Mivel indokolja, hogy védekezni kellett volna? Miért nem akarja, hogy legyen gyereketek? Ezt megkérdeztétek? Valamivel csak indokolja, pl nem tart titeket túl éretnek, esetleg nem dolgozol, keveset kerestek?
2021. máj. 24. 12:28
 16/22 A kérdező kommentje:
15-ös- igazából indok nem volt. Mindketten dolgozunk , aránylag jó fizetésünk van , lassan harminc évesek vagyunk. Lakás a sajátunk, előtte albérletben éltünk. A babát meg mindketten szerettük volna , nyilván addig nem kötöttük az orrára míg össze nem jött . Egyébként a párom szülei elváltak, az anyja egyedül él egy jó ideje ... rajta kívül mindneki örült és elfogadó volt az én családommal együtt .
2021. máj. 24. 12:33
 17/22 anonim ***** válasza:
94%

15, hát felnőtt emberek esetében ki nem sz.rja le miert mondja, most nem azert..??

Senki nem mondta hogy neki bármit csinálnia kéne.

2021. máj. 24. 12:33
 18/22 anonim ***** válasza:
87%
Itt van a kutya elásva, egyedülálló szülő, kisajátította a kisfiát, irigy rád mert "elvetted" tőle, és még babátok is lesz, tehát még el sem tud zavarni, elmarni. Rájött hogy ez már komoly és hosszan tartó dolog, és beijedt.
2021. máj. 24. 13:42
 19/22 anonim ***** válasza:
84%
15-ös, tök mindegy,hogy miért nem akarja, meg miért mondta. SEMMI beleszólása nincs a harmincas felnőtt fiáéknak az életébe.
2021. máj. 24. 14:28
 20/22 anonim ***** válasza:
42%

19, de véleménye lehet. Megmondhatja a fiának, hogy te tiszta hülye vagy...

De amúgy mivel erről nincs szó, így nem tudom mi baja van. Mondja meg a fia, hogy ezt hagyja abba, ti döntéseket. Ha nem tetszik neki, akkor tartsa magában

2021. máj. 24. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!