Két éve vagyunk együtt a párommal és együtt is élünk jó ideje, eddig az anyukájával jó volt a viszony, vagyis úgy tűnt.
Babát várunk , jelenleg 10 hetes vagyok. Mióta ezt megtudta teljesen ellenem fordult . Mikor először elmondtuk neki , mosolyogva fogadta , később meg felhívott , és közölte , hogy védekezni kellett volna és nem is érti hogyan gondoltuk mi ezt. Azóta a helyzet kettőnk között csak romlott , a fiát meg próbálja uszítani ellenem, szerencsére sikertelenül . Mindenbe beleszól , de ha segítség kell akkor meg jó vagyok/ lennék.
Szívem szerint teljes mértékben kiiktatnám az életünkből, mert erre a sok rosszindulatra ami belőle árad nincsen szükségem.
Iktasd ki nyugodtan az életedből, semmi szükséged nincs egy ilyen emberre. Micsoda szánalmas vénasszonyok vannak, nem hogy örülne az unokának.
2021. máj. 24. 09:12
3/22 A kérdező kommentje:
Szívem szerint én is ezt csinálnám , de ha valamit akar mindig megtalál.
Próbáltam vele szépen atbeszelni a dolgokat , de sok értelme nem volt.
Felnőtt emberek vagyunk ( 30 évesek) , dolgozunk , úgy gondolom felelosegteljes dolgokban is tudunk döntést hozni .
2021. máj. 24. 09:14
4/22 anonim válasza:
Én lombikos vagyok. Eleinte nem tudtam, hogy ő ennek örül, mármint hogy nem lehet. Aztán mikor a lombikot elmondtuk, kibújt a szög a zsàkból. Hogy elment az eszünk. Ő megbánta, hogy szűlt, és megne próbàljuk. Azóta nem kellett beengedjen a kapun, és nekem se őt. Pukkadjon meg magàban, miután a férjem előtt mondta, hogy megbànta, hogy megszűlte, nem igen nyitja rá senki az ajtót
2021. máj. 24. 09:16
5/22 anonim válasza:
Akkor szépen elhajtod. "Nem érek rá", "orvoshoz megyek", "főzök", akármi. Vegye észre magát. #2.
2021. máj. 24. 09:16
6/22 anonim válasza:
Ha meglesz a gyerek ő lesz a leghangosabb hogy mennyire akarta és örül és pár év múlva a szemedbe hazudik majd hogy ő ilyet nem mondott. Mond meg neki semmi köze hozzá, felnőtt emberek vagytok. Milyen gyerek státuszban tart titeket mintha tinik lennétek. Az eszem megáll. Jobb megszabadulni tőle időben. Később meg jön a mindent jobban tudok című műsor.
2021. máj. 24. 09:19
7/22 A kérdező kommentje:
6-os Ezt próbálom megelőzni. A miheztartás végett közöltem mindnekivel , vele is ha megszültem nem kell jönni “segiteni”, majd szépen megoldjuk ketten. Nem akarok agyverzest kapni miatta.
2021. máj. 24. 09:21
8/22 anonim válasza:
Lehet az is, hogy sosem bírt téged, csak amíg nem "pecsételtétek" meg a kapcsolatotokat a babával, addig eltűrt, képmutatóskodott.
De így már új szintre lépett a kapcsolat és ezt már nem tűri.
Mindegy is már az oka, takarítsátok el az életetekből.
2021. máj. 24. 09:32
9/22 A kérdező kommentje:
8-as gondoltam erre én is amúgy . Nyilván a rosszindulaúsága feltűnt , sokszor sértette a fulemet az, hogy mindig szidott valakit csak ő nem volt hibás sosem , de elengedtem .
2021. máj. 24. 09:35
10/22 anonim válasza:
szerintem a férjednek kéne vele közölni, hogy fejezze be, vagy elveszít titeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!