Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetek egy ilyen anyós...

Mit tehetek egy ilyen anyós ellen?

Figyelt kérdés
Mindig nyomulós volt, ez a tipikus mindenkinél mindent jobban tudok típus. Mindig jött hozzánk, b nem kérdezve, hogy jöhet e, hanem bejelentette, hogy akkor ő jön. Elköltöztem a gyerekkel a fiától. Pakolás közben kiderült, hogy egy csomó dolgot elvitt tőlünk anyós (csípős paprika krémet, mert mi úgysem szeretjük, a dezodoromat, hajlakkot, meg ki tudja mit, mert bizony évek alatt sok minden eltűnt). Na szóval külön élek a fiától. Volt egy kisebb műtétem, anyósom kitalálta, hogy ő főz nekem, meg a gyereknek, hogy ne kelljen ezzel foglalkozni egy pár napig. Én mondtam, hogy most nem szeretném, ha jönne, mert nem vagyok jól, pihenni szeretnék. De ő erőszakoskodott, hogy márpedig ő jön és hozza a kaját az unokájának, meg nekem, mára, holnapra. Na, a nagy főzés az volt, hogy a kisfiánál főzött kB 5 liter levest, egy kazal rántott húst. Ebből hozott 1 db húst, kB egy adag levest. Szerintem ha beteg látogatóba megyek, akkor kiöntöm egy tányérba, elé rakom a beteg elé az ételt. Velem közölte, hogy ott a leves, megehetem a dobozból is. Majd fogta magát és körbe ment a lakásban, felmérte a terepet, mindenhova benyitogatott, még az én háló szobámba is bement, mindent megnézett. Ezután elment még velük a gyerek vissza az apjához. Most hazajött a fiam, nem adtak neki kaját, hogy holnapra legyen neki ebédje, ha már anyós annyira sajnál, hogy nekem ne kelljen főznöm. Miért kell ilyen látszólagos indokkal idejönni és kutakodni? Ha beteg látogatóba jött, akkor legalább kérdezze meg,hogy hogy vagyok.
2021. máj. 23. 16:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
Na ez is olyan kategória, mint a viccbeli "akkor jó az anyós, ha már kicsit porhanyós". :-DDDDD
2021. máj. 23. 16:52
 12/23 A kérdező kommentje:
#10 elhozatta magát a barátjával. Ide állít egy idegen férfival, én meg pizsamában.
2021. máj. 23. 16:54
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Hidd el, ilyen nagymama egy unokának sem hiányzik.
2021. máj. 23. 18:00
 14/23 anonim ***** válasza:
89%

Ha a gyereked a leírásod szerint már önállóan közlekedik, akkor nem picike totyogós baba, el tud menni a nagyanyjához, ha akar.

Annak meg semmi dolga dolga nálad.

2021. máj. 23. 22:57
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Apukánál látogassa az unokát, hozzám többet nem jöhetne, ha a helyedben volnék. Unoka ide vagy oda.... hülye vén krva. Még a maga által kitalált szerepet se bírta tisztességesen eljátszani: egy darab hús meg egy adag leves 2 személynek 2 napra? Úbakker.
2021. máj. 23. 23:35
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
Ne engedd be és kész. Ne nyisd ki az ajtót hiába kopog/dörömböl. "Elnézést de beteg vagyok, és amúgy sem beszéltük meg előre!" kiszólsz és viszlát. Nem tehet mást, el fog menni. Elég kínos abban a pillanatban, de ne törj meg, ne nyisd ki és kész!
2021. máj. 24. 04:33
 17/23 A kérdező kommentje:
Ezen voltam én is kicsit elcsodálkozva. Hogy elvileg nekem főz, meg nekem segít. És mindent ott hagy a kisfiánál. Nem nézi az unokáját, mert engem ne nézzen. De ugyanez volt, mikor nála volt a fiam. Az exnek csomagolt egy csomó mindent, a gyerek semmit nem kapott. Biztos azt hiszi, hogy én majd mindent megeszek, a gyereknek meg nem adok semmit.
2021. máj. 24. 06:46
 18/23 A kérdező kommentje:
S tudom, hogy már csak ex anyós, és hálás is lehetnék, csak borzasztóan bosszant és irritál, hogy előadja a világnak, hogy ő milyen gondoskodó, pedig csak azért jön, hogy szétnézzen.
2021. máj. 24. 06:54
 19/23 anonim ***** válasza:
85%

Na, az én házamban nem nézne szét az anyós meg saját anyám sem, pláne, hogy nem hívtam.

Legközelebb ne engedd be és kész.

2021. máj. 24. 07:37
 20/23 kovpet ***** válasza:
100%

"Majd fogta magát és körbe ment a lakásban, felmérte a terepet, mindenhova benyitogatott, még az én háló szobámba is bement, mindent megnézett."

Eközben te?

2021. máj. 24. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!