Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mindig minden helyzetben...

Mindig minden helyzetben felveszitek anyósnak a telefont?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy párom ignorálja az anyját. Meglátja hogy hívja nem veszi fel, vagy kinyomja. Azt mondja nincs ideje a hülyeségeire. Na és itt jövök a képbe én. Ezért engem hívogat hetente, de van, hogy naponta. Nem egy városban lakunk. Addig amíg volt párja minden rendben volt, ritkábban hívogatott, sőt volt olyan hónap, hogy felénk se nézett, nem panaszkodott. Bevallom megelégeltem és a minap nem vettem fel neki a telefont. Aznap sűrű napom volt, a gyerekek is nyűgösek voltak, hangulatom se volt hozzá. Erre eljött másnap lehordani engem, hogy mi az, hogy nem veszem fel neki a telefont és nem hívom vissza őt. El mondtam neki ezt amit ide leírtam, de nem értette meg. Erre tegnap is hívogatott. Nekem erre nincs szükségem, se energiám. Mindig az van, hogy panaszkodik a fia miatt, meg mi miattunk, hogy nem törődünk eléggé vele. Unom már. Soha nem tiltottuk el az unokáktól se, hogy oka lenne panaszkodni, a fiával való kapcsolata meg előttem is ilyen pocsék volt, nem én tettem tönkre, sőt az elején még sajnáltam is anyóst és próbáltam rávenni párom, hogy gyakrabban látogassuk őt, de sikertelenül. Most meg már, hogy gyerekeim is vannak idegesít, hogy nem kezd valamit magával, tőlünk várja, hogy szórakoztassuk őt. Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 22. 11:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Anyós nem tudja a számom.
2021. máj. 23. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
89%
Tiltsd le a telefonszámát, így nem fog tudni hívogatni. Aztán majd hívja a fiát, ő meg vagy felveszi neki, vagy nem. Az már a férjed dolga.
2021. máj. 24. 07:45
 13/14 anonim ***** válasza:

"Nekem nincs időm ilyenekről beszélni. Sajnálom, hogy nincs jobb kapcsolatod se a fiaddal, se a gyerekeinkkel, de te tehetnél ellene, és tehettél volna eddig is. Nem tudok mit kezdeni, nem tudok segíteni, ha szomorkodni hívsz fel, és velem swm.olyan kapcsolatot alakítottál ki, ami erre alkalmas.

Kellemes életet, sok sikert, ajánlom a pszicoterápiát, szia."

Ennyi

2021. júl. 14. 18:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen. Sose hív, de ha hívna, tudnám, hogy okkal, még ha nem is fontos.
2021. júl. 14. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!