Nárcisztikus anyós jelölt! Hogyan kezeljem?
Egyre nehezebb viselem el őt. Sajnos ugyan abban a városban lakunk. 2 hetente mindig mentünk ebédre, mert meghívott minket. De most már nincs kedvem hozzá menni.
Az ok amiért nincs az az hogy folyton kifagatt mindenről. Ha nem egyezik a véleményünk, már egyből mondja az ő nézeteit, Illetve rám akarja erőltetni. Folyamatosan kioktatt, mondja a hülyeségeit. Folyamatosan fényezi magát hogy ő milyen jó asszony otthon a konyhába, nála jobban nem főz senki, meg őt mindenki szereti, és közben nagyon sokan utálják. Ha nem dicsérijük meg pl a kaját amit csinált, kiakad és kioktatt minket. Ha valami nem úgy sikerül ahogy neki tetszik, akkor hisztizik, ordibál, előadást tart stb. Amugy az is durva hogy ha valaki megtudja hogy ő az anyós jelöltem, akkor egyből mondják hogy sajnálak mert az egy idióta.
Nálam jobban akkor verte ki a biztosítékot hogy anyukám készített süteményt és facebookon megosztotta ismerőseivel. És már egyből kérdezte hogy anyád ennyire ráér sütit sütni, de az ő süteményeinél biztos nem jobb, mert nála jobban nem süt senki. Én ekkor mondtam neki hogy nem pont hogy nem jók ( én nem eszem meg az övéit, mert tényleg nem jók). Na akkor kioktatott hogy én nem vagyok tisztelettel felé stb.
Páromnak már mondtam hogy valamit csinálhatna, mert mikor fagatt ő csak ül csendben és néz ki a fejéből. Erre annyit mondott hogy nem tehet róla ilyen az anyja.
Szóval nem tudom már hogy mit csináljak vele, de az biztos hogy nem megyek hozzá, csak ünnepekkor. Nagyon meguntam, szerintem 3evig eltűrni elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!