Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki hogy tartja távol az anyósát?

Ki hogy tartja távol az anyósát?

Figyelt kérdés
Anyósommal egy háztartásban lakunk 2 éve, most tudtunk venni egy felújítandó házat, mert tarthatatlan ez a helyzet. Anyósom utál engem. Nem szólunk egymáshoz már hónapok óta. Amint most megtudta hogy vettünk házat és kezdjük felújítani napi hisztiket tart. Hogy én milyen vagyok hogy a fiát kihasználom hogy dolgozzon a házon, hogy őt egyedül hagyjuk, hogy neki ki megy majd boltba. 66 éves, szerintem ha akarna fel tudna ülni a biciklire. Ő városban lakik, mi falun vettünk házat. Alig várom hogy lakható legyen a ház mert megőrülök. Minden áron ki akar jönni a házhoz hogy ő majd megmondja mit hogy érdemes újítani. A férjem nem viszi oda, hiába csitítja nem fejezi be a sopánkodást. Legalább 5 hónap mire minden kész annyira hogy költözni tudjunk. Az ilyen anyóssal mit lehet kezdeni hogy ne keserítse meg a mindennapokat?
2021. ápr. 25. 17:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

"próbálj nem felrobbani, és bírd még ki addig valahogy."

És ez miért éri meg valakinek?

Én nem vagyok mazochista, úgy elmegyek az első percben onnan, ahol nem érzuem jól magam, hogy el se kell gondolkodnom rajta.

2021. ápr. 25. 19:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Amíg nála laktok, nem tudsz tenni semmit.
2021. ápr. 25. 23:48
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát jó, csak hová? Ha van hová, akkor oké. De lehet, hogy a kérdező szülei messze vannak, tőlük nem tudna bejárni a munkahelyére, vagy oda nem mehet vissza. A pénz meg kell a felújításra, lehet hogy most nem fér bele az albérlet.

De amúgy igazad van, ha tud, el is mehet arra az időre.

2021. ápr. 26. 08:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, csak én 4 éve lakok vele, és hullámzó a viszonyunk. Most épp jó. Mi már nagyon régen vitázunk ezen a férjemmel. De végre kész a konyha, jobban mondva használható, a fürdő szintén, meg egy szoba. A 7 helyiségből 3 használható. Tehát tudok aludni, fürdeni, főzni. Bár nem összkomfort, a többi helyiség romokban, de engem nem érdekel, pár hét és költözünk. Ugyanez volt régen az albérletben, akkor sem volt több helyiségem, itt is kibírom a port :D
2021. ápr. 26. 16:19
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Az a minimum hogy a számlákat fizetitek. Albérleti díjnak mennyit fizettek? Ha azt nem fizettek akkor a nyakán éltek. Neki is könnyebb lenne nélkületek hidd el.
2021. ápr. 26. 16:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Teljesen átérzem. Mi 1,5 éve költöztünk párom anyukájához egy panel lakásba (akkor ez volt az egyetlen megoldás). Ennyire nem durva a helyzet, kicsit másképp rossz és már alig bírom, nem szeretek itt lakni és már kezdem magam depressziósnak is érezni :( Mi is most nézünk házakat (szerencsére hamarabb mint tervben volt) szerintem mi is kb így tudunk majd költözni, de alig várom már. Mi egy messzibb várost néztünk ki magunknak.
2021. ápr. 27. 12:03
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
15-nek látom sikerült megragadnia a lényeget xD
2021. ápr. 27. 15:01
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
17es én is unok lennék ha holmi nő a nyakamra cuccolna felborítva az életemet.
2021. ápr. 27. 17:47
 19/20 anonim ***** válasza:

#15, #18

Akkor miért is vinnyog, hogy ne menjenek el onnan?

2021. ápr. 27. 18:54
 20/20 anonim ***** válasza:

13:

"De lehet, hogy a kérdező szülei messze vannak, tőlük nem tudna bejárni a munkahelyére"

Azért ahhoz elég komoly erőfeszítéseket kell tenni, hogy valaki pont ilyenre megszervezze az életét, ne állítsuk be úgy, mintha ez magától állt volna elő mintegy szerencsétlen véletlen!:)))

"vagy oda nem mehet vissza."

Az nehéz ügy, igen.

De ez is egy döntés, helyesen így szólna: nem akar oda visszamenni, mert nem jó ott, inkább más megoldást keres.

De az mennyivel jobb, ha most megint támaszkodik valaki másra, akinek a jóindulatától függ a lakhatása majd valameddig, azután esetleg 3 gyerekkel "nem tud hova menni"?

2021. ápr. 28. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!