A barátom anyukája előtt nagyon gáz ha tangában vagyok? Strandra fogunk menni és nem tudom illendő-e? Melltartót is ki szoktam oldani de ez most fel sem merül bennem. Csak a bugyi kérdés. Elég jó a viszonyunk, közvetlen.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 08:44
51/59 A kérdező kommentje:
Másokat érdekelhet, hogy bántok az embertársaitokkal. Ezért eszemben sincs törölni.
2021. ápr. 25. 19:31
52/59 anonim válasza:
Hihi 🙂🙂🙂
Mondjad csak, mondjad 😁
53/59 anonim válasza:
1. Nem tudsz kérdést törölni, csak ignorálni, de attól még mások látják.
2. A „jelentem a kérdést” itt azt jelentette, hogy jelöli a modinak, tegye át a megfelelő kategóriába. Ezen besértődni fölösleges.
3. Szerintem nincs baj a tangával, de ha ilyen hiperérzékeny vagy, akkor nem ajánlott, mert önbizalom kell a viseléséhez. Mi nem fogjuk pátyolgatni a lelked, ha az anyós arcán láttál egy tizedmásodpercnyi elképedést, és ebből levontad a következtetést, hogy téged az egész világ utál.
54/59 anonim válasza:
Én inkább a barátod arcára lennék kíváncsi, amikor mindenki a te seggedet fogja bámulni.
55/59 anonim válasza:
Vegyél fel normális fürdõruhát és akkor senki sem fog feszengeni.
56/59 anonim válasza:
Tulajdonképpen aki tangát hord a strandon, az magamutogató (mutogatja a fenekét idegeneknek) Te egy ilyen lány vagy, nyugodtan megtudhatja az anyósod, nem kell eltitkolni milyen vagy.
58/59 anonim válasza:
#57 A seggmutogatásnál már csak a divat követése gázabb. Ha már segget mutogat, legalább a saját ízléséből tegye, nem azért, mert megy a birkatömeg után.
59/59 anonim válasza:
Abban menj amiben jólérzed magad!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!