A barátom anyukája előtt nagyon gáz ha tangában vagyok? Strandra fogunk menni és nem tudom illendő-e? Melltartót is ki szoktam oldani de ez most fel sem merül bennem. Csak a bugyi kérdés. Elég jó a viszonyunk, közvetlen.
Miért, szex is lesz a strandon ( anyóssal pl)? 😆 Mert ha nem, akkor divat kategória.
Amúgy meg mi nem tudhatjuk, ha laza a pasi családja akkor nekik tökmindegy, de ha konzervatív akkor ki lesznek bukva. Mondjuk szerintem a magyar anyukák 70%a ki lenne akadva ezen. Viszont miért nem kérdezed meg a pasidat? Ő biztos jobban tudja mint mi.
Ha van másik ruhád akkor menj inkább abban, de ha csak ezért kéne egyet venni akkor meg menj inkább a tangában. Úgysem árt egy kicsit trenírozni az öregeket.
Most nem azért, de ha tőlük függetlenül mennétek strandolni, csak kettesben, és oda tangát vennél fel, akkor mit csinálnál, ha véletlenül ott futnátok össze? Szerintem ha alapból tangában mennél strandolni, akkor menj abban, a barátod anyukája véleményére ne adj.
Mondjuk nekem privát véleményem, hogy strandon tangában lenni akárhogy nézel ki, ritka ízléstelen, de az én véleményemre se adj :D Ha kényelmes neked és az sem zavar, hogy idegenek százai néznek, akkor a barátod anyukája se zavarjon szerintem. Ha meg úgy érzed, zavarna, akkor ne húzz tangát. Ennyire egyszerű. Az illem itt nemlétező, strandon egyébként is úgy öltözik az ember, ahogy semmilyen más hasonló szituációban nem lenne elfogadott, szóval itt kiélheted magad nyugodtan.
Ne foglalkozz itt sok furcsa ember van itt csak az èrtelmes válaszokkal foglalkozz. Ha neked kènyelmes legyèl abban. Esetleg beszèlj vele a divatròl ès máris kiderülhet a vèlemènye. Add önmagad.
Majd leìrhatnád hogy döntöttèl ès mi volt a reakciò.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!