Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyukája előtt...

A barátom anyukája előtt nagyon gáz ha tangában vagyok? Strandra fogunk menni és nem tudom illendő-e? Melltartót is ki szoktam oldani de ez most fel sem merül bennem. Csak a bugyi kérdés. Elég jó a viszonyunk, közvetlen.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 08:44
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
59%

Miért, szex is lesz a strandon ( anyóssal pl)? 😆 Mert ha nem, akkor divat kategória.

Amúgy meg mi nem tudhatjuk, ha laza a pasi családja akkor nekik tökmindegy, de ha konzervatív akkor ki lesznek bukva. Mondjuk szerintem a magyar anyukák 70%a ki lenne akadva ezen. Viszont miért nem kérdezed meg a pasidat? Ő biztos jobban tudja mint mi.

Ha van másik ruhád akkor menj inkább abban, de ha csak ezért kéne egyet venni akkor meg menj inkább a tangában. Úgysem árt egy kicsit trenírozni az öregeket.

2021. ápr. 25. 09:33
 12/59 A kérdező kommentje:
Haha nagyon vicces
2021. ápr. 25. 09:34
 13/59 anonim ***** válasza:
41%
Inkább burkiniben menj szerintem. Én is így tettem anyós előtt.
2021. ápr. 25. 09:39
 14/59 A kérdező kommentje:
Na persze
2021. ápr. 25. 09:41
 15/59 anonim ***** válasza:
88%

Most nem azért, de ha tőlük függetlenül mennétek strandolni, csak kettesben, és oda tangát vennél fel, akkor mit csinálnál, ha véletlenül ott futnátok össze? Szerintem ha alapból tangában mennél strandolni, akkor menj abban, a barátod anyukája véleményére ne adj.

Mondjuk nekem privát véleményem, hogy strandon tangában lenni akárhogy nézel ki, ritka ízléstelen, de az én véleményemre se adj :D Ha kényelmes neked és az sem zavar, hogy idegenek százai néznek, akkor a barátod anyukája se zavarjon szerintem. Ha meg úgy érzed, zavarna, akkor ne húzz tangát. Ennyire egyszerű. Az illem itt nemlétező, strandon egyébként is úgy öltözik az ember, ahogy semmilyen más hasonló szituációban nem lenne elfogadott, szóval itt kiélheted magad nyugodtan.

2021. ápr. 25. 09:45
 16/59 anonim ***** válasza:
38%
Apja miatt nem aggódsz?
2021. ápr. 25. 09:57
 17/59 A kérdező kommentje:
#15 A barátom is jön nem csak anyóssal mennék. Csak attól félek rosszat gondolna rólam emiatt. Elég zárkózott az anyukája de jó a viszony nagyon köztünk.
2021. ápr. 25. 10:05
 18/59 A kérdező kommentje:
#16 Az apukája már nincs velünk sajnos.
2021. ápr. 25. 10:05
 19/59 anonim válasza:
71%

Ne foglalkozz itt sok furcsa ember van itt csak az èrtelmes válaszokkal foglalkozz. Ha neked kènyelmes legyèl abban. Esetleg beszèlj vele a divatròl ès máris kiderülhet a vèlemènye. Add önmagad.

Majd leìrhatnád hogy döntöttèl ès mi volt a reakciò.

2021. ápr. 25. 10:06
 20/59 A kérdező kommentje:
#19 köszönöm a normális választ
2021. ápr. 25. 10:08
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!