A barátom anyukája előtt nagyon gáz ha tangában vagyok? Strandra fogunk menni és nem tudom illendő-e? Melltartót is ki szoktam oldani de ez most fel sem merül bennem. Csak a bugyi kérdés. Elég jó a viszonyunk, közvetlen.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 08:44
21/59 anonim válasza:
Nem is lehet strandra menni,be vagytok oltva?
22/59 A kérdező kommentje:
Sok privátot kaptam és ne higgyétek, hogy ezek után bárkinek is válaszolni fogok ezen az oldalon.
2021. ápr. 25. 10:09
23/59 A kérdező kommentje:
#21 Nem mondod?
Arra nem gondoltál, hogy akkor fogunk menni ha jó idő lesz?
2021. ápr. 25. 10:11
24/59 anonim válasza:
Szerintem akkor vedd fel a tangád,ha anyós nem megy veletek.Azért kissé hülyén érezheti magát,ha ott figyel mellette egy feszes hátsó,az övé meg már löttyedt.
25/59 A kérdező kommentje:
#24 Erre is gondoltam igen.
2021. ápr. 25. 10:22
26/59 anonim válasza:
Végül jó lett a kategória, nem is tudtam hogy külön van anyós-após 😆
Jó részletesen és előre megtervezed a haditervet hogy mi lesz majd ha jó idő lesz és lehet strandolni egyszer júliusban...
Ha jót akarsz magadnak akkor hagyományos bugyit veszel és megspórolsz egy csomó kellemetlenséget.
27/59 A kérdező kommentje:
#26 A te tanácsodra nincsen szükségem. Tartsd meg magadnak!
2021. ápr. 25. 11:37
28/59 anonim válasza:
Én nem venném fel. De ha te jól érzed magad akkor hajrá.
29/59 anonim válasza:
Ha nem vagy kíváncsi mások véleményére akkor ne gyakorira írd ki... És próbálj meg felnőni.
26# voltam.
30/59 A kérdező kommentje:
#29 a te véleményedre nem vagyok kíváncsi, mindenki máséra igen. 😜
2021. ápr. 25. 13:24
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!