A barátom anyukája előtt nagyon gáz ha tangában vagyok? Strandra fogunk menni és nem tudom illendő-e? Melltartót is ki szoktam oldani de ez most fel sem merül bennem. Csak a bugyi kérdés. Elég jó a viszonyunk, közvetlen.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 08:44
41/59 anonim válasza:
Jó, kérdező azért te is erősen túlreagálod ezt az egészet. Nem mondom, hogy normálisak a kötekedők, de hogy te ezen elsírod magad... Meg egyébként azzal, hogy itt vered magad miattuk, csak adod alájuk a lovat. Tojd le, mit mondanak, és húzz olyan fürdőbugyit, amit akarsz. Mondjuk az elég erős, hogy már most ezen vergődsz, ha ennyire aggódsz, akkor húzz rendes bugyit, azt az egy alkalmat csak kibírod, gondolom mentek még máskor is a fiúddal strandolni, nem kell ennek ekkora feneket keríteni.
42/59 A kérdező kommentje:
Simán felveszem csak pusztán a véleményekre lettem volna kíváncsi de egyből támadtak az itt levők. Amit nem értek miért hiszen rengeteg gusztustalan kérdést tesznek fel. Ebbe meg semmi extrém nem volt. Nem emiatt sírok, hanem azért mert mindenki csak átgázol , kihasznál engem. Segítek akinek tudok, senkit se bántok, normális vagyok, dolgozom van egy autóm, sportolok. Mégis mindenki csak belém rúg.
2021. ápr. 25. 17:28
43/59 A kérdező kommentje:
már nem kérek válaszokat , csak leírtam amit érzek.
2021. ápr. 25. 17:29
44/59 anonim válasza:
Amúgy ki a tököm támadott be? Egy két észrevétel nem támadás.
Másrészt: elhiheted hogy én pl találok magamnak nőt (nem érdekel hogy elhiszed e vagy sem) de az értelmes pasik messze elkerülik azokat akik mindenből ekkora problémát csinálnak mint te. A magadfajtak szoktak itt gyakorin picsogni hogy nincs egy normális pasi sem... Szóval jobb lesz ha össze kapod magad.
45/59 A kérdező kommentje:
Ekkora az agyad: 🤏
2021. ápr. 25. 18:29
47/59 A kérdező kommentje:
.🖕
2021. ápr. 25. 18:53
48/59 anonim válasza:
"már nem kérek válaszokat , csak leírtam amit érzek"
Akkor töröld a kérdésedet!
49/59 A kérdező kommentje:
Ki vagy te, hogy megmondod mit tegyek? Soha nem fogom törölni. Had lássa mindenki, hogy viselkedtek a másikkal,minden ok nélkül.
2021. ápr. 25. 19:14
50/59 anonim válasza:
Csak rá világítottam hogy nem sok értelme van megtartani a kérdést ha:
1, nem vagy kíváncsi a válaszokra
2, ha nem tetszik egy válasz már rögtön megsértődsz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!