Miért bánt engem folyamatosan a férjem családja?
Férjemmel 15 éve vagyunk együtt, a kisfiúnk 3 éves múlt, mielőtt megszületett dolgoztam, szeptembertől óvodás, ahol előtte dolgoztam nem mentem vissza mert mivel a férjem munkája olyan hogy 5 napig nincs itthon csak hétvégén így egyedül nem tudtam volna megoldani azt hogy vigyem vagy hozzam az óvodából mivel 2 műszakos volt vagy reggel 5kor indultam, vagy este 7kor értem volna haza, ovival összeegyeztetni lehetetlen, keresgéltem de folyamatosan beteg volt 1 hetet ment 2 hetet itthon volt, most pedig be is zárták, ezt pedig egy munkahely sem tolerálja. Viszont szinte kivétel nélkül egy menyük sem dolgozik/ vagy dolgozott mégis engem találnak meg, jelenleg például házat vett nekem azt pletykálják, igen az én nevemen van mert ő nem tudott az adásvételnél ott lenni és hogy a párom fizetéséből fizetjük a hitelt a felújítást és van ZSEPPÉNZEM költekezni. Azt gondolom a probléma gyökere ott kezdődik hogy amint tervben lett a gyermekünk nem adunk nekik havonta 30-40 000 ftot, gondolom ezt abból is hogy teljességgel nem érdekli ő sem a nagyszüleit.
De igazából nem tudom, soha nem bántottam meg egyikőjüket sem, nem beszéltem ki őket senkinek sem. De már kezd a sok bántás tönkretenni.
Férjed miért nem áll ki érted?
Miért is mentél hozzá, ha ilyen a családja?
A férjed otthon sincs H-P. Te meg ne tartsd velük a kapcsolatot. Amúgy sem kéne tartani olyan emberekkel, akik külön élő gyereküktől havi apanázst várnak el.
Nyilvánvaló, hogy dühösek rátok, hogy nem pumpolhatnak tovább, ezért próbálnak minden rosszat híresztelni rólatok. Ne törődj vele.
Mivel hagyod...
Nem a férj gatyája mögé kell bújni, mert csak igazolod vele, hogy milyen tutyimutyi vagy, hanem az asztalra bxni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!