Akik megoldották az anyós konfliktust, hogy sikerült?
Hogyan sikerült dűlőre jutni?
(Mi volt az előzmény, mi lett a megoldás?)
Köszönöm
Én leültem Anyósommal beszélni.
Elmondtam neki, hogy érzem, tudom, hogy nem szeret, S ezzel tulajdonképpen nincs is baj, hiszen ezt nem lehet kikövetelni. Arra kértem csak, hogy ne keresse bennem a rosszat, hanem lássa meg ami jó és értékes. Hogy például mennyire szeretem a fiát, unokáját, hogy mennyit teszek értük, gondoskodok róluk, és, hogy a fia mennyire szeret engem. Azt is elmondtam neki, hogy én sem feltétlenül érzek iránta szeretetet, de mindenekelőtt tisztelem őt, mert a fiát becsülettel felnevelte, és szuper férj illetve apa lett belőle.
Nem volt könnyű beszélgetés, nem is azonnal lett eredménye. De ennek immáron több, mint 10 éve, és jó a kapcsolatunk. Nem egyszer kaptam tőle dicsérő szavakat, S nem egyszer hallottam vissza a családtól, hogy elismerően nyilatkozik rólam.
Persze ehhez nyilván kellett az is, hogy ő is akarjon változtatni a kialakult helyzeten.
De ha akkor meg sem próbálok nyíltan beszélni ezekről a dolgokról, akkor ma nem itt tartanánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!