Hogyan idegesítsem fel az anyósom?
Ki nem álhatom párom szüleit. Minden egyes nap szét vet az ideg tőlük. Nyomorultak mind a ketten.
Mivel tudnám anyósomat fel idegesíteni úgy istenigazán hogy végre lekattanjon rólam?
Ne legyél olyan buta mint Ő, semmi értelme, most őszintén, ha elkezded, Ő még tovább és tovább fogja csinálni, aztán sosem lesz vége.
Gondolj már bele, ha két felnőtt ember ezt csinálná..., baromi gáz, maradjunk annyiban.
Szóval a kérdésedre válaszolva: semmit.
Egy idő után ha látja, hogy nem foglalkozol vele, akkor nem éri meg neki csinálni, ha mégis, akkor beszélj a pároddal, hogy Ő is beszéljen a drága édesanyucikájával, hogy fogja vissza magát, de nagyon gyorsan.
További szép estét! :)
"Nyomorultak mind a ketten."
Csak te vagy egyedül helikopter.
Mutasd meg neki ezt a kérdést...
Nem, nem vagyok anyós, nekem is volt, én se szerettem.
Zárójelben megjegyezném, hogy nekem elég mocskos szám tud lenni, ha úgy hozza a helyzet, de azt a szót, hogy "nyomorult / nyomorultak" még soha nem használtam.
Amúgy azt a szót, hogy szétvet, azt meglepő módon egybe kell írni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!