Megsertodnetek a helyeben?
Anyosektol kaptunk novemberbe egy hasznalt babakocsit (lathatoan sokat volt hasznalva). Amennyire tudtam megbaratkoztam vele, de ma talaltam egy olyat, ami arba is nagyon megeri, alig hasznalt es hat valami csoda, nem mero giccs.
Ot szeretnem megkerni, hogy vigyen el, de ha nem tud se lenne baj, elmegyek en erte, csak nyilvan kenyelmesebb lenne autoval, mint bkvval.
Ti elvinnetek a menyeteket, ha lenne ra mod, illetve megsertodnetek, vagy mi lenne a normalis reakcio? (Szerintem nem kene ilyenen megsertodni)
Sokan írtak nagyon jó ötleteket és persze fontos az őszinteség, de ha te úgy érzed, megsértődnének, szerintem lehet "finomítani" az igazságon.
Én például tuti nem mondanám, hogy azért cserélném le,mert "agyonhasznált", hanem mert mondjuk "nehézkes vele a közlekedés, amit kinéztél annak könnyebb a szerkezete", vagy "kevesebb helyet foglal" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!