Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Te megsertodnel, ha a bartnod...

Te megsertodnel, ha a bartnod ezt mondana?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

35 hetes "veszelyeztetett" terhes vagyok. Azert idezojelben, mert 13 hetesen elontott a er de szerencsere nem lett semmi gond. Zart maradt a mehszajam es a baba is teljesen jol van azota is jol fejlodik. Viszont a szuleim es a parom sem engednek azota dolgozni + a doki sem. Es ammennyire csak lehet kimelnek es persze en is vigyazok magamra.

Van egy baratnom, most 3 honapos a kisfia. (6 es fel kg)

Amikor vmi intezni valojuk van en vigyazok a picire h ne vigyek a nagy melegbe magukkal ilyesmi. Legutobb amikor beadtak h vigyazzak ra mert a bnomnek csontkovacshoz kell mennie annyira faj a hata (utolag kiderult nem is ott voltak) este fel 7 helyett 3/4 9re ertek ide a babaert. Ugy hogy 3/4 8kor teloztam rajuk h abszolut nem marad a pici csak olben es nem hajlando enni sem szal jo lenne ha jonnenek. Ezek utan persze vt ne hari igy meg ugy. Aztan 2 napig felhivni sem mert a bnom. Majd 3nap beszeltunk amikor is finoman kozoltem h nem vigyazok tobbet a picire amig meg nem szulok mert a parom sem engedi es en sem merem igy elvallalni. Mar magamat is nehezen birom sajnos. Azota talan 2x beszeltunk telon kb 5 percet. Elotte meg felorakat is beszelgettunk meg at is jott stb. Most meg semmi. Szerintem meg sertodott. Szerintetek jogosan?

2013. szept. 4. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.Baratno vagy nem bebicsosz.Ha haragszik /igaz nem jogosan/ majd megbekel.
2013. szept. 4. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem nincs oka megsértődni, vagy ha igen, hát egészségére. nem volt szép dolog tőle, amit csinált!

mondjuk én el se tudnám képzelni, hogy a most 5 hónapos fiamat rábízzam a barátnőmre, vagy bárki másra és érte se menjek csak ilyen soká! és itt az időn van a hangsúly, félreértés ne essék! nyugodj meg, koncentrálj a hamarosan születő babádra :) könnyű szülést!

2013. szept. 4. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberrel valo "baratkozasnak"elobh v utobb ugyis vege lenne! Lehet most van itt az ideje! En tuti tobbe nem keresnem a helyedben, fullra kihasznal, aztan berag ha nem ugrasz neki, meg nem csicskaztathat!
2013. szept. 4. 20:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni h csak du hoztak a picit 4 korul. Szal nem egesznapra hagyta itt. De tudta jol h mar nem igazan birom el meg ilyesmi. Es az bosszant h nem is ott voltak ahova indult ... magyaran hazudott mert ha annyira fajna a hata sztem nem birta volna autos ulessel egyutt plusz a pelenkazos pakkal eggyutt felhozni hozzank a picit. (6. Emelet liftel de akkor is en sztem fel se emelnem ha annyira fajna). Uj autot vettek es elmentek kocsikazni... elvileg eltevedtek... ( kulfoldon elunk uh ez megeshet bar van gypsuk v mi.) Sztem felelotlenseg vt es abszolut nem vt tekintettel ram se. Szal nem ertem h miert van az h meg o haragszik. Ugy ersem nem nekem kellene ot keresni... ?!
2013. szept. 4. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy az élet nagy pillanataiban derülnek ki kik az igazi barátok. Pl. esküvő, várandósság, szülés...stb. Nem jogosan sértődött meg, örülhetne annak, hogy eddig vigyáztál a babájára, és megérthetné, hogy Neked is vannak más szükségleteid. Egoista, és csak kihasznált idáig. Most, hogy nem tud kihasználni, már le sem szar... Sajna nem barátnő az ilyen... Szerintem legalábbis...
2013. szept. 4. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha még Ő haragszik én elmondanám neki a véleményem, amit ide is leírtál. Ha igazi barátság (bár nem annak tűnik) akkor meg fogja érteni. Ha nem, akkor le kell építeni. Ilyen barátok nem kellenek, főleg az elköv. időben, amikor tényleg csak igazi barátokra lesz szükséged. :)
2013. szept. 4. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:
9-kor egy ekkora gyereknek már ágyban a helye, OTTHON. Ha mégsem otthon van, akkor 9-kor ott van, ahol aztán egész éjszaka. 9-kor egy 12 éves gyereknek se kéne másnál lenni (ahonnan még aznap haza is kell menni), nem ilyen kicsinek.
2013. szept. 4. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Ebben a helyzetben csak magaddal és a saját kényelmeddel kell foglalkoznod. Teljesen jogos, hogy nem szeretnél emelgetni és megerőltető dolgokat csinálni. És az, hogy ezt korrektül elmondtad abszolút tiszteletre méltó, bár ugye tehetted volna azt is, amit ő, hazudsz, hogy más dolgod van...

Ha megsértődik azért, mert fizikailag már nem érzed úgy, hogy képes vagy rá, az a barátnőd szegénységi bizonyítványa. A barátság érdekében tisztázd vele a dolgot a mégegyszer!

2013. szept. 5. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!