Eddig mindig 2 héttel nagyobb volt a babám, de most 2 héttel kisebb. Valaki mondana valami bíztatót, vagy elrettentőt?
Ha 400g-ot hízott akkor nagy baj nem lehet.Főleg ha rendben a lepény.Talán csak biztosra akart menni.
Méreteit mondta?
Szia! Igen!
BPD: 9,26 cm
HC: 32,17 cm
AC: 30,01 cm
FL: 6,55 cm
Szia
Bocs hogy nem köszöntem az előbb.
Szerintem ezek a méretek is teljesen jók.Hasonlóak voltak a miénk is ennyi idősen.EL se tudom képzelni, hogy miért hívott vissza.Talán csak tényleg nagyon rossz volt az uh gép.
Nálam is hasonló volt, 32 hetesen 33 hetesnek tippelték majd 36 hetesen 35 hetesnek. Engem annyira aggasztott, hogy a helyszínen rákérdeztem és az orvos azt mondta ilyenkor végképp nem lehet már pontosan mérni, eleve a feje is lejjebb volt. Egyébként meg inkább ez jött be. 40 hétre 48 centivel és 3000 grammal született a lányom, egészségesen, ez a lényeg. :)
Azt viszont nem értem miért módosítgatják már ilyenkor a kiírt dátumot? Minden baba más ütemben fejlődik 12 hetes kor után.
Nálunk is hasonló volt, és hát kiderült, hogy annyira meszes volt a méhlepény, hogy amiatt nem gyarapodott normálisan a kislányom.
Mondjuk nálatok azért más a helyzet.
Ne aggódj, ha most születne meg sem volna semmi gond.
Örülök, hogy rendben vagytok.Nálunk is úgy volt, hogy meg akarták magyarázni,mikor fogant és tudtam, hogy képtelenség amit mondanak.Minden uh engem igazolt a végén:D És aznap bújt ki picúr,amikorra én tippeltem:D
Bízz az orvosodba.Ha azt mondja minden rendben akkor bizos úgy van, semmi érdeke nem fűződik ahhoz hogy hazudjon neked.Amúgy te mikorra saccolod a babát?
Könnyű szülést kívánok neked és egy szép egészséges babát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!