Megsertodnetek-e, ha ceges evvegi buliba nem hivnanak, mert osztol szulesi szabadsagon vagytok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 20:41
2/13 anonim válasza:
Igen, én megsértődnék. De azért felhívnám a főnököt, és megkérdezném, hogy elmehetek-e. De én már csak ilyen pofátlan vagyok. Hívasd meg magad!
3/13 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, szokas-e vagy csak az en fonokeim ilyen bunkok?
Mondjuk ahoz kepest hogy mennyit dolgoztam es mennyi aldozatot hoztam, egy kicsit rosszul esett hogy nem hivtak.
2009. dec. 27. 20:52
4/13 anonim válasza:
Mondom, hogy hívasd meg magad. Én felhívnám őket, és megkérdezném, hogy elnézhetek-e én is abba a buliba.
5/13 A kérdező kommentje:
A mult heten volt a buli.
2009. dec. 27. 20:53
6/13 anonim válasza:
Ja, akkor már ugyan mindegy. Én megsértődnék, ez bunkóság.
7/13 anonim válasza:
rosszul esne ha nem hívnának meg. de nem szólnék érte inkább lenyelném. de én már csak ilyen vagyok:)
8/13 anonim válasza:
Én az a típus vagyok, aki közölné velük, hogy megyek és kész. Mire mész azzal ha megsértődsz?
9/13 anonim válasza:
Ha nem melóztál ősztől, mit akarsz? Hogy majd most a semmiből tárt karokkal várnak téged?
Hülyeség megsértődni, sőt, már eleve érvényét vesztette a dolog, de ezek szerint jó sok időd van,hogy ilyeneken tudsz agyalni...
10/13 A kérdező kommentje:
Figyelj csak, en nem vartam semmit, csak nem esett jol, hogy engem, mint volt boltvezetot, aki egeszen szulesig dolgoztam, nem meltattak annyir, hogy "koszonetet" mondjanak a munkamert azzal, hogy elhivnak a bulira, es olyan csaj pedig jelen volt, aki mar 1 eve ki volt rugva, de jar az egyik munkatarsammal, o meg ott volt. Vegul is ezert esett rosszul. Az pedig, hogy gyermekem van, az nem azt jelenti, hogy nincs idom "agyalni", bunkocska! Nem ertem miert kell ilyen indulatosan valaszolni egy kerdesre?!
2009. dec. 27. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!