Nagyszülő beleszólhat a baba névválasztásba?
Termeszetesen adnám.az András nevet.
Közben meg simán tenném a hülyét és állítanám, hogy az elejétől fogva ezt akartuk, hát hogy-hogy nem emlékszik?
Amikor mondaná a papírfecnit, hogy rajta volt ez a név és tulajdonképpen ő nevezte el a babát, akkor megint tenném a hülyét, hogy én semmi ilyesmire nem emlékszem.
Közben szívnám a vérét undorító nevek emlegetésével.
De én egy nagy genyó vagyok és visszaadom mindenkinek, amit velem csinál. :D
Mennyire kell ahhoz komplexusosnak lenni, hogy csak azért ne add azt a nevet a gyerekednek amit akartál, mert anyósnak is tetszik? És mindennek tetejébe még ide is feljössz füstölögni és önigazolást keresni.
Vannak itt bajok, de nem anyóssal.
Valaki már írta az elején, egyetértek vele.
Butaság olyan nevet adni ami nektek nem tetszik, de Anyósnak igen.. és butaság nem adni neki a tetszetős nevet csak azért mert Anyós is felsorolta.
Ezèrt nem kell mondani semmit😀
Mi sem mondtuk meg a nevét.Tudtuk h nem tetszés lesz másrészröl anyós após mániája a név "öröklés.
Apósom .....András,a férjemet is igy hivják.hát a gyerekemet is igy hivni nem fogom
A béke érdekében nem mondtuk el csak mikor megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!