Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni egy olyan...

Mit lehet tenni egy olyan emberrel, aki kegyetlenül büdös?

Figyelt kérdés
Apósomról lenne szó. Egyszerűen kegyetlenül büdös az ember. Ha meglátogatnak minket rendszerint három adag mosás keletkezik utána. A lakásban nem győzök kereszthuzatot csinálni, légfrissítővel mászkálni. Párommal próbáltam már erről beszélni, de eltelt három év és nem jutottunk dűlőre a kérdésben. Nyilván az ember nem akar bunkó lenni, kis gyerekünk is van, de nálam ez a szint tarthatatlan. Így is ott tartunk, hogy a kocsiba nem engedem beszállni. De megmondom őszintén én azt se akarom, hogy idejöjjön hozzánk. Mondtam a páromnak, hogy úgy látom nem tudok erre az emberre hatni, azonban nekem a lakásom tisztasága fontos. Az, hogy elmenjek itthonról addig, amíg itt van az nem megoldható. Ez nálam elvi kérdés. Ez a saját otthonom, és nem vagyok hajlandó a saját otthonomból menekülni. Nem vagyok takarítás mániás, de ami sok az nekem sok. Gondolkodtam azon, hogy veszek költöztető dobozt, amibe minden cuccát bepakolhatja az apja, de büdösnek akkor is büdös marad. Ti mit javasoltok? Mit tennétek? Próbálom kerülni a konfrontációt, hisztit, de azt érzem ez anélkül nem fog tudni megtörténni. Természetesen én elfogadom, hogy a párom szüleit tisztelnem kell, annak ellenére, hogy nem kedvelem őket, mondjuk még az anyját csak-csak, de az apját nem. Azonban, ha valaki az otthonom felé nem tud tiszteletet adni (nem a személyem felé), azt azt gondolom nem kötelességem látni.

2021. febr. 7. 20:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%

Huh bakker én ezt nem csinálnám

eleve nem hagynàm h ott aludjon,van hol aludnia menjen oda

Még én fizessem a kaját áramot utána is?Nem mellesleg a bűzről?

Kisgyerek is van,bele sem merek gondolni mennyi mocskot bacit visz be hozzátok.Szerintem nagyon gáz a dolog.

Egyébként kinek a házában laktok?saját?vagy a párodé?közös?

A feleségeddel kell beszélni tény és való és lesz sértődés de ez van.

Én nem birtam volna eddig.

2021. febr. 8. 10:43
 22/29 anonim ***** válasza:
80%

Én konkrétan nem engedném be, ha büdös.

Ha büdösen jön -lehet hazamenni. Nem vagyok rá hajlandó mosni, meg a szagát elviselni, stb.

F/50

2021. febr. 8. 14:06
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
Eleve nem tartom jó ötletnek hogy büdösen, piszkosan megy unokázni, ráadásul most nem is annyira javallott a családlátogatás, de persze ez nem lesz mindig így, csak ideig-óráig lehetne kibúvó. A kisgyerek nem érzi hogy büdös? Ha ő mondaná hogy nem szereti a papát mert rossz a szaga, talán lenne reakció? :)
2021. febr. 8. 20:22
 24/29 anonim ***** válasza:
80%
Fuu en teljesen megertelek, engem is piszkosul zavarna, bár én ezt szóvá is tenném! Főleg ha gyerek is van... en is olyan vagyok ha a kanapemra egy hugyszagu mosdatlan ember fekudne akkor megundorodnek...
2021. febr. 9. 08:56
 25/29 anonim ***** válasza:
Elkeseredtem a kérdés kapcsán. Remélem , megoldódik. Hogy tehát vagy nem megy addig az após, mert meg lesz tiltva; vagy megtanulja, hogy fürödjön meg legalább mielőtt vendégségbe megy.
2021. febr. 17. 22:34
 26/29 anonim ***** válasza:
De még akár le lehet őt fújni parfümmel; de amúgy lehet, hogy csak felerősíti a szagot.
2021. febr. 17. 22:43
 27/29 anonim ***** válasza:
54%

*Amúgy az megalázó; de egyébként az is lehet az rátok nézve, ha ő meg nem ügyel a házatok tisztaságára; és tehát ez lehet sértő;

És megsérti az egész személyes tereket, meg titeket;

meg a jóillathoz való otthoni jogotokat, a ti saját házatokban.

Legyen követelmény, hogy csak fürödve mehet; különben ne jöjjön.

2021. febr. 17. 22:44
 28/29 A kérdező kommentje:
Volt a jó ember megint a héten, mert a páromnak (lányának) szülinapja volt. A legjobb ízlésem alapján azt tudom mondani, hogy majd behánytam az embertől. Igyekeztem nonstop szellőztetni és a lehető legnagyobb sugarú körben kerülni. Egyszerűen a párom nem fogja fel és nem érti meg ezzel mi a bajom. Szépen kértem, hogy beszéljen az apjával, de nem teszi. Megint csak vita volt belőle a héten. Azzal indokolja, hogy nem beszél erről az apjával, mert én se mondom azt az enyémnek meg nyíltan, hogy tesz rá az unokájára nagy ívben. Ami valójában nem igaz, mert beszéltem erről apámmal, de ő annyival indokolta, hogy nem fog a nyakamra járni, ha hetente egyszer 2 órára úgyis levisszük a gyereket. A párom szerint ez nem normális eset.
2021. febr. 21. 05:41
 29/29 anonim ***** válasza:
64%
Állj már a sarkadra és fogadd el, hogy neked kell ezt elintézni. Nem célozgatni, hanem egyenesen a közepébe. Ha megsértődik, az mégjobb, legalább nem jön többet. Nem veszed észre, hogy a probléma így is megjelent, csak nem az apósod és köztetek, hanem a párod és közted ?Rámehet a kapcsolatod a büdös apósodra.
2021. febr. 21. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!