Mit lehet tenni egy olyan emberrel, aki kegyetlenül büdös?
Figyelt kérdés
Apósomról lenne szó. Egyszerűen kegyetlenül büdös az ember. Ha meglátogatnak minket rendszerint három adag mosás keletkezik utána. A lakásban nem győzök kereszthuzatot csinálni, légfrissítővel mászkálni. Párommal próbáltam már erről beszélni, de eltelt három év és nem jutottunk dűlőre a kérdésben. Nyilván az ember nem akar bunkó lenni, kis gyerekünk is van, de nálam ez a szint tarthatatlan. Így is ott tartunk, hogy a kocsiba nem engedem beszállni. De megmondom őszintén én azt se akarom, hogy idejöjjön hozzánk. Mondtam a páromnak, hogy úgy látom nem tudok erre az emberre hatni, azonban nekem a lakásom tisztasága fontos. Az, hogy elmenjek itthonról addig, amíg itt van az nem megoldható. Ez nálam elvi kérdés. Ez a saját otthonom, és nem vagyok hajlandó a saját otthonomból menekülni. Nem vagyok takarítás mániás, de ami sok az nekem sok. Gondolkodtam azon, hogy veszek költöztető dobozt, amibe minden cuccát bepakolhatja az apja, de büdösnek akkor is büdös marad. Ti mit javasoltok? Mit tennétek? Próbálom kerülni a konfrontációt, hisztit, de azt érzem ez anélkül nem fog tudni megtörténni. Természetesen én elfogadom, hogy a párom szüleit tisztelnem kell, annak ellenére, hogy nem kedvelem őket, mondjuk még az anyját csak-csak, de az apját nem. Azonban, ha valaki az otthonom felé nem tud tiszteletet adni (nem a személyem felé), azt azt gondolom nem kötelességem látni.2021. febr. 7. 20:48
11/29 anonim válasza:
Én lehet, hogy a covidra hivatkozva azt mondanám, hogy ide csak akkor lehet jönni, ha érkezés után lefürdenek, vennék egy melegitőt meg egy pólót és mondanám, hogy ebben legyenek, mert ebben nem voltak még utcán 😂
12/29 A kérdező kommentje:
Azért járkálnak ennyit ide, mert ráérnek. Ingyenélők, és ráérnek. Köszönöm mindenkinek az észrevételeit! Tegnap beszéltem a párommal, ő nyíltan kimondta, hogy egyáltalán nem érezte büdösnek. Mondtam, hogy oké, hogy voltunk covidosok, de a szaglása biztos nem ment el. Látom, hogy sértődés lesz a vége, de én fogom megmondani, amit a párom nem hajlandó! Ruhát nem veszek ingyenélő embernek. Jogosan várom el azt, hogy havi 70 ezer cigi helyett fordítson pénzt tisztálkodásra. Ha ez nem fér bele az értékrendjébe akkor úgy van, ahogy valaki mondta, nem jöhet és az unokáját sem láthatja.
2021. febr. 8. 05:17
13/29 anonim válasza:
Most büdös cigi szaga van,vagy nem.fürdik,mert a 2 szag nem egyforma ,
14/29 anonim válasza:
13- gondolom mindkettő, mert ezt is- azt is emliti a kérdező.
15/29 anonim válasza:
Átérzem, nálunk férjem apja büdös mint a dög. Alkoholista, árad belőle a pia meg a test szag mert egy héten egyszer de ha úgy van akkor is max kétszer fürdik, de még nyáron is. Lett neki szólva otthon sőt a munkahelyen is mondták neki de megsértődött, hogy neki semmi baj nincs a személyi higiéniájával. Néha már úgy zavarja el a felesége fürdeni persze utána is megy a duzzogás... szerencsére ő nem jön hozzánk így legalább a házunkban nem kell számolni, csak akkor ha mi megyünk hozzájuk, de olyan szagos, hogy hiába jövünk el, egy ideig akkor is érzem még a szagát az orromban.
16/29 anonim válasza:
Számolni helyett szagolni lenne 😁
17/29 anonim válasza:
Én eleve leredukálnám a találkozások számát havi 1 alkalomra. Leszarom, hogy ők ráérnek, de 2 normális felnőtt embernél 1 normális kapcsolatban szeretnek együtt lenni a felek. Hétvégente is, meg délután is. A francnak hiányozna, hogy heti párszor random beállítsanak hozzám, mert unatkoznak.
A párod meg szerintem próbáljon meg beszélni az anyukájával, hogy hasson az apjára. Ha nem megy, akkor neki kell szólni.
18/29 A kérdező kommentje:
Már volt leredukálva ez az egész találkozás havi 1re. Akkor meg a párom kezdett el hisztizni, hogy ott az unoka és nem láthatják. Mondtam, hogy egy 2 éves gyerekkel azért fel lehet ülni vonatra, és elmenni 50kmt.
2021. febr. 8. 09:11
19/29 anonim válasza:
Akkor magyarul nektek semmi programotok hétvégente, csak az, hogy a nagyszülők láthassák az unokát.
Egyébként igen, akkor menjenek vonattal, ha képtelen kompromisszumot kötni a feleséged.
20/29 anonim válasza:
Meg kellene próbálni vele segítő szándékkal közeledni, hogy biztos valami betegség az oka és ti szívesen segítetetek megoldani. De én sem bírnám elviselni az biztos. Hátulról közelítve tutira felhívnám rá a figyelmet úgy hogy véletlennek tűnjön vagy ne tudja meg, hogy én vagyok a háttérben. Például egy kamu facebook profilról megüzenni neki, hogy olyan bödös, hogy már az ismerősei sem bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!