Mit lehet tenni egy olyan emberrel, aki kegyetlenül büdös?
Hát esetleg a férjed rászólhatna az apjára, hogy csak megfürödve és tiszta ruhában jöhet, máskülönben nem.
Ha odaállít így, akkor nem engedi be, hanem elmondja neki, hogy apu ezt már megbeszéltük.
Ha meg megsértődik az öreg és többet nem jön, akkor azzal mindenki csak nyert.
Uhh hát ez borzasztó lehet.... kicsit hasonló cipőben vagyok, bár nem ennyire elviselhetetlen a helyzet. Nálunk anyósom és apósom is dohányoznak és sajnos bent a lakásban is. Gondolhatjátok, hogy nekünk ez milyen, egyikőnk se cigizik, de amikor ott vagyunk látogatóban, elszívunk mi is egy fél doboz cigit.... Ez is zavar, de a legborzasztóbb, hogy az orrunk megszokja ugyan, de ahogy hazaérünk, még a pórusainkból is árad a tömény bagószag, a kabátokat ki kell tennem az erkélyre szellőztetni, mindketten azonnal fürdés, nekem hajmosás is, annyira beissza.
Na most volt már téma nálunk is, hogy hogy mondjuk meg, mert amikor itt vannak, ugyanúgy büdösek ők is, és őszintén szólva én se szeretem, ha beülnek az autóba vagy leülnek/lefekszenek nálunk. A párom futott egy kört, de a cigit nem akarják letenni, és úgy vannak vele, hogy a saját házukban meg azt csinálnak, amit akarnak. Szóval nálunk végülis parttalan a dolog, tűrjük, mert más megoldás nincs, illetve igyekszünk keveset menni oda. Nem tudok tanácsot adni, mert ez az egyik legkellemetlenebb tény, amit közölni lehet a másik emberrel, és eléggé kiszámíthatatlan a reakció... épp emiatt az indirekt célzás lehet jobban betalál, pl tartsd nyitva az ablakokat ha ott van, ha le akar ülni vagy feküdni, legyen egy saját pléd, párna, amit csak ő használ és azonnal mosod, ha elmegy, stb. De ha tényleg ennyire elviselhetetlenül büdös, akkor muszáj megmondani...
Ajjj hát nem tudom talán érdemes lenne megbeszélned a feleségeddel, hogy helyre kell tenni az apját és ha ő nem szeretné akkor neked kell.
Ez azért elég nagy probléma és a köv 20 évben szenvedhettek ezzel, ha szívós az öreg.
#1 -es vagyok, szerintem ez az egyetlen megoldás, amit írtam, csak akkor először a pároddal kell beszélni és utána az apukával.
Ha ellenáll a feleséged mert mondjuk fél a családi balhétól, akkor is a sarkadra kell állni, hogy így nem fog menni. Csak nem fog elválni tőled a büdös apjáért. (csak feltételezem a házasságot az após megfogalmazás miatt -de ha anyakönyvvezető előtt nem is voltatok, akkor is egy család vagytok és hatással vannak rátok a másik rokonai)
"Elsővel értek egyet. Ilyen egyszerű. De ha a férjed töketlen..."
😂😂😂 Kiderult hogy nem a ferje hanem a feleseg deeee remeljuk: tenyleg toketlen. :DDDDD
Amugy a toketlen 😂😂 nonek kene szolni az apjanak hogyha lerothad rola a ruha es megeszi a retek nem johet be.. Ez alap hogy napi 1x megfurdok es veszek elo 1x tiszta ruhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!