Mit tegyek, ha párom szülei külföldi nyaralásra szeretnének magukkal vinni, hogyan reagáljak?
Nem szeretném megbántani a szüleit és azt se szeretném, hogy úgy érezzék, hogy természetesnek veszem ezen nagyvonulaságukat. Tehát nem szeretnék feszültséget (Erre borzasztóan figyelek, ezért vagyok ráparázva. Velük még nem volt semmilyen konfliktusom, előző páromnál a szülei nagyon nem kedveltek engem és állandó feszültség volt).
A párom közölte velem, hogy idén a szülei külföldi nyaralást terveznek és minden költséget ők állnának. A párom, szülei és én mennénk.
Tudom, hogy nincs választásom mennem kell, bármennyire is vonakodok.
Viszont nem mindegy, hogy reagálok, amikor felhozzák a témát.
-csak bolintsak, hogy rendben
-hállálkodjak
-keressek kifogást,hogy miért túl nagyvonalú
Nagyon nem akarom elrontani és kéttségbe vagyok esve. Választásom nincs, szóval mennem kell, csak nem mindegy, hogy hogy reagálok
Előre is köszönöm a tanácsokat
(Párom és én is önálló keresettel rendelkezünk, bár ő még a szüleivel él)
Ha menni akarsz, akkor menj, teljesen fölösleges egy anonim oldalon rinyálni.
Engem mondjuk biztos nem rángatna senki sehova, most sem, de tizen meg huszonéves koromban sem hagytam volna. Te dolgod különben mennyire vagy hülye. Ha ennyire, hogy kvázi lehet neked parancsolni, akkor kár itt sírni.
27: szerintem neked nem ez a fő problémád... Ez már csak egy okozat.
Nem bántásból írom....
Hát én akkor sem értem meg ezt a nincs más választásom dumát. Mit vársz ettől a kapcsolattól az életben? Csak ne csodálkozz, ha majt két év múlva úgy éri el amit akar, hogy jól megver.
Ráafoghatod, de itt most a fő probléma nem is a párod szüleivel van, hanem a ti kapcsolatotokkal!!! Az ilyen kapcsolatból minden jóérzésű lány menekül, mert tudja, hogy mire fog kifutni.
Már eleve kényszerből vitted őt haza bemutatni...???
Akkor ezek szerint van valami gáz a pasival, ha ilyen sokáig nem merted elvinni...
Kérdező!
"Minden komfortzónatúllépést ellenzek és a végletekig húzom'
és
"Tehát engem szép szavakkal nem lehet rávenni olyan dolgokra ami a párom családjával kapcsolatos (ideges vagyok és feszült, számolom vissza a perceket, hogy mikor szabadulok)."
Mivel semmilyen negatív dolgot nem írtál, ami ezt indokolná, először ezen kellene dolgoznod, mert akár elmész nyaralni, akár nem lesznek ebből még komoly problémáid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!