Utálom az anyósom!!! mit tegyek, hogy elviseljem?
3 éve vagyok együtt a barátommal, de már 2x szakítottunk a drága anyukája miatt.
egyszerűen elviselhetetlen az a nő.
40 éves, mindenbe utánoz, jönni akar velünk mindenhová, haspóló miniszoknya, a hasa lóg, de ez még a kisebb dolog.
volt olyan, hogy elmesélte, hogy neki elszakadt a gumi a férjével és majdnem terhes lett.
mindent elmesél, hogy sokszor arra kel fel, h a férje lehúzza a bugyiját...
az első napon amikor megismertem a fiát rám írt, hogy ő engem nagyon szeret.
ha itt van a fia állandóan hívogatja, hogy vigye ide-oda, úgy, h van jogosítványa.
ja meg a babusgatás, ha beteg a fia rosszul van (tudni kell, h frontinozik)
azonnal bekapkod 2-3 szem nyugtatót, leguggol megméri a lázát, simogatja és mellé fekszik.
állandóan nyalizik, miközbe tudom, h kibeszél a hátammögött már sokszor vissza hallottam.
és nem lehet vele beszélni, mert ha ezeket elmondom neki úgy megharagszik a semmiért, h a fiát teljesen befolyásolja és megint vele lenne a vitám.
mindenegyes nap elmondja, h mikor költözök már oda, ideje lenne.
40 éves, a testvérével, anya,apa,mama,férj,2gyerekével lakik :) de költözzek oda én isxd
új házat vettek, hatalmas ház, pont s szomszéduk, egybenyitották a 2 hàzat de nem képes 10 lépéssel arrébb költözni. én anyukámmal élek, és a barátom nem ide jön, hanem én menjek oda ahol 2 család lakik egyhàzba megmozdulni sem lehet. és folyamatosan lenéznek, h nem tudok elszakadni anyámtól 19 évesen. hiába mondom, h anya egyedül él itt van hely, lakjunk egy darabig itt. nem mindenáron oda kell menjek, a bolondokhoz. azt is mindennap elmondja, h hagyjam a sulit a melót majd ők eltartanak, de én nem szeretnék kitartott lenni
mit tegyek? már nem tudom elviselni ezt a családot, a barátom is ugyanolyan mint ők, ha kimondom h ‘anyud’ màr lázad is... gyűlölöm őket, tiszta szivemből! hogyan viseljem el őket? hogy birjam ki velük az együttélést?
volt valaki hasonló helyzetben?
azt még hozzá teszem,hogy kitalálgat rólam dolgokat, mint pl: hogy terhes vagyok, csak titkolom, vagy, hogy én azt mondtam nagyon kicsi a barátom nemiszerve, hogy randizgatok más férfiakkal. 19 éves vagyok, csak a fia volt nekem, vele volt az első alkalmam, szórakozóhelyet még csak videón láttam.
állandóan aztmondja, hogy az ő fia kívül belül gyönyörű, áldott gyermek. szerintem szerelmes belé...
Utálod őket, "a barátom is ugyanolyan mint ők", utálod a pasidat is emiatt!
Mi a kérdés?
Biztos kisebbségiek. Náluk az a szabály hogy a lánynak oda kell költözni a fiú családjához és ők eltartják. Sokan laknak egy házban, és a nők dolga a háztartás és a gyerekek nevelése.
Amúgy ha a barátod is olyan mint az anyja akit utálsz, akkor mégis minek vagy vele?
Hogy viseld el őket?
Sehogy! Egyátalán nem kötelező.
Ilyen kapcsolatból menekülni kell, nem elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!