Mit csináljak,ha az anyósom kikészít?
Kezdjük azzal,hogy a drága anyósom soha nem szívlelt. De most mégjobban megutált,mert nincs unokája..
Ez rendben van,én szívesen szülnék,de nem tudok..
Már a 3. babámat veszítettem el. Az anyósom nem hogy támogatna,nem inkább még csesztet is.
Hogy én nem vagyok igazi nő. Nem érti,hogy a fia miért van velem,hogy ha még arra is képtelen vagyok,hogy kihordjak egy gyereket.
Próbáltam neki elmagyarázni,hogy akarok gyereket,de nehezebben jön össze,mint az átlagnak. Erre jön azzal,hogy a fiának mást kell keresni,nem egy biológiai hulladékkal élni..
A férjem szólt már neki párszor,hogy jó lenne,ha nem piszkálna,és nem hozná fel ezt a témát.
De ha egy nap 3x nem mondja el,akkor egyszer sem..
Mit csináljak?
36/N
A fia tegye szépen helyre,ilyennel a kapcsolatot is megszakítanám,aki biológia hulladéknak nevezi a feleségem mert meddőségi gondjai vannak,és csere darabnak nézi akit lecserélünk egy anyuka által megfelelő keltetőre. Pofám szakad le milyen emberi genetika hulladékok járnak köztünk. Itt ő az, nem te.
70F
"biológiai hulladék"?
Ezek annyira a mai korosztály szavai, hogy nem is tudom elképzelni, hogy egy 60-as nő ezeket a szavakat használja.
Nem értettél félre valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!