Miért mondja mindenki (tisztelet a kivételnek) azt, hogy az anyós a rossz?
Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 16:31
11/13 anonim válasza:
En nagyon szerettem volna, ha az anyósom kedvelne. Semmit sem tettem amiért utalnia kellene. Mindig segítettem, főztem, takarítottam nála, kertben segítettem. Hordoztam kocsival jobbra balra. De miután a fia hozzám költözött kifordult magából. Engem ocsarol, anyagilag lehuz minket. Nagyon rossz, mert nekem sajnos már nem élnek a szüleim, néha jó lenne valakivel beszélgetni és tanácsot kérni, de 8 év után is inkább csak megtűr. Ettől függetlenül is tisztelem, mert felnevelte a férjem és olyan ember lett belőle akibe beleszerettem.
12/13 anonim válasza:
Én kedvelem az anyósom. Persze, nem tökéletes, ahogy senki sem az. Viszont segítőkész, és maximálisan támgoat minket (elsősorban nem anyagi értelemben mondom). Befogadott a családba és segített, mikor ideköltötzem, ebbe az idegen országba a férjemhez (akkor még nyilván nem voltunk házasok).
13/13 anonim válasza:
En a leendo anyosomnak,szerintem nyaliznek🤣🤣es nagyon kedves lennek vele,mivel amugy is a crushom anyukajaval joba vagyok aki nagyon kedves☺️☺️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!