Miért mondja mindenki (tisztelet a kivételnek) azt, hogy az anyós a rossz?
Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 16:31
2/13 anonim válasza:
Mert sérti az önérzetüket hogy nem tudják kimarni a párjuk életéből annak az anyját...
3/13 anonim válasza:
Jaj 2es persze. Egy normális anyóst nem akar senki kimarni. Inkább legyél normális
4/13 anonim válasza:
Mert nagyon sok fiatal nő okosabbnak hiszi magát az idősebbnél! Neki ne mondja senki, mit hogy csináljon. Nő vagyok.
6/13 anonim válasza:
Én irigylem azokat akiknek jó anyosuk van,mer ez emberfüggő.Sajnos en nem vagyok ilyen szerencsés,és nem azért mer okosabbak hinnem magamat.
7/13 anonim válasza:
"gy normális anyóst nem akar senki kimarni. Inkább legyél normális" Gyerek híján nem igen lehet anyós, de vak sem vagyok az anyósra fújók nagy részének az a koncepciója:: ha ő adja a pi.nát, ő dirigál, minden más nőnemműnek-mint képzelt riválisnak -meg kuss.
8/13 anonim válasza:
Nem minden anyos rossz! Es nem minden meny/leendo meny hisztis pinæ! Ha valaki kifog egy rossz anyost akkor igyekezzen kerulni es a minimalis de ugymondd kotelezo talalkozasokon birja ki a szerelme kedveert! Nem kell se heti se 3heti szinten. Csak neha 1-1 orat maximum.
9/13 anonim válasza:
Az enyém nem szeret engem. De a fiát sem túlzottan szerintem. Nem is hív el minket magukhoz soha. De soha. Évente 2szer megyünk, mert menjünk névnapot vagy születésnapot köszönteni.
Ők is eljönnek ennyit. Nem hívjuk őket mi sem, mert ők akkor sem tartottak utána igényt ránk, amikor mi hívtuk őket csak úgy.
Ez van. Sajnos nincs szerető családi harmónia... Rajtuk múlt, nem rajtam a dolog. De ők nem akartak elfogadni engem.
10/13 anonim válasza:
"Mert nagyon sok fiatal nő okosabbnak hiszi magát az idősebbnél! Neki ne mondja senki, mit hogy csináljon. Nő vagyok." Anyósvicceket föképp férfiak mondogatják. Velük mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!