Az anyósom folyamatosan kritizál és úgy kezel mint egy idiótát. Mit tegyek?
Micsoda kiállhatatlan nő.. 4 hetente megkerdezo szedtek e vitamint, meg beszél a fozesrol. Wow. Nagyobb bajod sose legyen
Akkoris ő szülte a szerelmedet, tisztelt minimalisan és légy empatikis, gyakorolj onkontrollt és ne hisztizz. Biztos imponáló a párodnak hogy nincs jobb dolgod mint az anyjánál okoskodni meg neki morogni. Ha b@sz@tlan bagy, tegyetek rola és kevesebbet fogsz nyávogni
Anyósom detto. Ez a mániája, hogy van-e mit ennünk?1 27 éves házasok vagyunk 2 gyerekkel. Etető pszichopata, étel fétissel. :D
Egy közös ismerősünk vált, mert az anyós rájuk telepedett, mondtam, hogy nem kellett volna naponta a nyakukra járni, meg vinni a kaját évtizedekig, mert ez nem egészséges, és lám mi lett a vége. Erre anyós: ha nem visznek nekik ennivalót, mit ettek volna? Mondom a csaj ápolónő, a pali hentes, valahogy csak bírtak volna gondoskodni magukról. :D A tönkrement házasság 2 elkallódott gyerekkel jobb?
Más. Anyám kórházba került. Nekem kellett főznöm. Egy semmi kis gulyás leves, olyan jó lett, hogy az alkesz nevelőapám, azt találta ki, hogy biztos anyósom főzte és elküldte velem, én meg az ő babérjait aratom.
Állat idióták. Egyik sem tud mit felmutatni, csak hogy katyvaszt, meg etet...
Utolsó:ez tényleg durva basszus... Az egy dolog ha valaki segít, de naponta odavinni a kaját és fel se merült benne, hogy két felnőtt ember gyerekekkel, valószínűleg meg tudják oldani? Így nem lesznek sose önállóak,nem csoda.
Meg hát a leves téma is elég durva. Miért hazudnád hogy te csináltad?
Bocs de nem értem minek kínlódsz az ilyennel. Nem lehet és nem is kell mindenkinek megfelelni. Egyszerűen szakítsd meg a kapcsolatot ha az anyósod arra használja hogy kritizáljon/ beszóljon/ megalázzon stb. Nem kötelező ilyen emberekkel körbevenni magad.
Engem másért csesztetett az anyósom, ( azért mert nem akarunk gyereket, neki azzal egyenlő, hogy én nem szülök, pedig a férjem se akar ugyanúgy) meguntam, beszüntettem a magam részéről a látogatásokat, és nem megyek a családi eseményekre sem, évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!