Anyósom nem akar dolgozni. Én vélekedek róla rosszul?
Anyósom (45+) már évek óta nem dolgozik, apósom ezt szóvá is teszi neki hosszú évek óta, viták vannak belőle szinte mindig. Após 10+ éve dolgozik a munkahelyén, feleségem is évek óta dolgozik egy munkahelyen, én szintén évek óta dolgozok. Régebben dolgozott egy kisebb cégnél, de az megszűnt, azóta otthon van (ennek már 7-8 éve kb). Lehetőség lett volna neki nem is egy, sima ágon bejutott volna jó helyekre: irodai munkára nem ment el, mert ő nem elég képzett hozzá. Bolti meló se jó neki, mert ő nem fog pénzzel dolgozni. Recepciós állás felejtős, ő nem unja szét magát 8 órán keresztül.
Egész nap a facebookon lóg, ha épp nem az otthoni teendóket végzi. Mos, főz, takarít, postára elmegy, mindent megcsinál, de dolgozni nem akar elmenni. Ha posztol valaki valamit, azonnal nyomja a likeot és írja a kommentet, láttam már olyat is, hogy hajnali fél kettőkori bejegyzésre reagált azonnal.
Apósom évek óta mondja neki hogy jó lenne elmenni dolgozni, de meg se hallja. Már olyan szinten vannak, hogy apósom pl. most karácsonykor sem vett neki semmit, mert már elege van. Anyósom meg sír, hogy őt nem szereti senki, hogy bánnak vele otthon...
Engem is idegesít, hogy nem megy el dolgozni. Persze ez csak saját vélemény, de akkoris. Nem ítélem el, de frusztrál, hogy a feleségemmel dolgozunk tisztességesen, mint mindenki más, anyós meg otthon van és a lábát lógatja.
Após szóvá teheti. Ő tartja el. Az ő felesége.
Neked viszont mire fel ilyen nagy a pofád? Jó hogy nem már te szabod meg neki mit csináljon.
Nálad lakik? Te tartod el/hozzájárulsz az eltartásához? Fogadok nem. Akkor a neved kuss.
Após felnőtt férfi, növesszen tököt és oldja meg.
Az lenne még a vicc ha ti a nyakukon laktok, és úgy játszod az eszed.
Lehet amúgy a te feleséged is ilyen lesz. Szül és nem akar majd visszamenni dolgozni. Nem tudhatod előre. Akkor mi lesz?
Elhordod mindenféle ingyenélőnek őt is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!