Hirtelen miért viselkedik velem ilyen kedvesen az apósom?
Figyelt kérdés
Három éve vagyunk együtt a feleségemmel, nyáron házasodtunk össze. Anyósommal soha nem volt problémám, de apósommal elég rideg volt a viszonyunk. Aztán körülbelül egy hónapja teljesen megváltozott, és úgy bánik velem mintha a fia lennék. Nekem nagyon furcsa az egész!
Minden eshetőséget figyelembe kell venni,a jót és a rosszat is.Ezért én arra tippelek,hogyha valaki teszem azt halálos beteg,viszont elmondani nem akarja senkinek,hogy ne sajnálják és aggódjanak miatta,de szeretne megbékélni a világgal,azzal is akit azelőtt nem szeretett,hogy ne haraggal a szívében távozzon el.Azért ne ez legyen,de egy ilyen eset is számításba jöhet szerintem,ha valakinek a hozzáállása 360 fokos fordulatot vesz.
2020. dec. 29. 13:27
12/17 anonim válasza:
Kedves veled. Már komolyan ez is baj? Örülj neki.
2020. dec. 29. 14:17
13/17 anonim válasza:
off: a 360 fokos fordulat azt jelemti, hogy ugyanott van. 180 fokos fordulat az, amikor megvaltozik.
on: en is picit gyanakvo lennek. persze nem kell a legrosszabbakra fondolni, mint hogy halálos beteg, vagy hogy penzt akar csak kerni, de azert en ovatos lennek még.
2020. dec. 29. 21:21
14/17 anonim válasza:
Gondolom volt néhány exe a feleségednek. 1-2 évente jöttek-mentek a büdöslábú pattanásos fejű udvarlók. Szerintem azt gondolta felesleges összehaverkodni mindegyikkel, ki tudja ki hányadik, meddig marad. De te maradtál, feleségül vetted, így már gondolhatja, hogy nem csak egy jött-ment vagy a sok közül, hanem akit a lánya végleg választott.
2020. dec. 30. 00:09
15/17 anonim válasza:
Tuti akar valami!
2020. dec. 30. 09:00
16/17 anonim válasza:
Én anyós vagyok és a feltételezésekkel ellentétben nem akartam és nem akarok semmit a menyemtől, mégis szeretem.
Viszont nekünk is kellett hozzá idő, hogy megszokjuk és megismerjük egymást, különösen, hogy nem is együtt lakunk, de mindketten igyekeztünk.
Ember nincs hiba nélkül, legyen az öreg vagy fiatal, de ha többségben vannak a másikban azok a tulajdonságok, amik miatt lehet tisztelni és szeretni, akkor azokat kell előtérbe helyezni, nem pedig azon az 1-2 hibáját kipécézni. Így mindenkinek jobb a családban. Nyilván az após is így gondolkozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!