Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért mondja csak magukénak...

Miért mondja csak magukénak az anyósom a gyereket?

Figyelt kérdés
Tiszta apjànak mondja mindenki,meg hogy kiköpött apja,mégis az ő fajtajuaknak mondta a gyereket,hogy molnàrfajta,pedig szinte csak rám hasonlít a gyerek.Illetve kis Zolinak mondja ahogy férjét,meg Fiat hívják,mikor feleségemmel beszélt hogy a kis Zoli mit csinál?nagyon fáj ez nekem,ezek szerint nem tart megfelelő vejének,olyan mintha ki akarna sajátítani a gyereket,pedig én sem teszem,hisz akármi van van anyja is,meg két vér folyik az ereiben.Volt hogy mondott olyat is rólam balfasz,okoskodo

2020. dec. 26. 12:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Az emberek általában örülnek neki, ha az unokájuk rájuk hasonlít, könnyebben felfedezik rajta az ismerős arcvonásokat, mint a vejük/menyük vonásait. Ezt vedd bóknak, annak a jele, hogy szeretik a gyerekedet.

Gondolj arra, az milyen szar lenne, ha azt mondanák, mennyire hasonlít a szomszédra / postásra / lányuk exére stb.

2020. dec. 26. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Sógromnál vannak gyerekek,ott az anyósnak is ez a mániája h van már 2 az sajnos a feleségre hasonlit,jah es a 2. a feleség apja(nagypapa) születésnapján született.Nagypapa unoka együtt szülinapozik.

Látni kellett volna a fejét,tiszta rosszul volt.

Most úton van a 3. már most mennek az elméletek,vajon kire fog hasonlitani😏

2020. dec. 27. 12:29
 13/13 anonim ***** válasza:
63%

Én anyós vagyok és eltörném a kezed, ha a telefonomban kotorásznál.

2 unokám van, az egyik kiköpött nászasszonyom, a másik meg a nászom nővére. Mindkettőt imádom. Ki a franc nem tojja le, hogy külsőre kire hasonlítanak?

2020. dec. 27. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!