Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy zajlott az esküvő olyanok...

Hogy zajlott az esküvő olyanoknál, ahol a pár egyik tagja nincs jóba a szülőkkel vagy a szülők nem szeretik a gyerekük párját?

Figyelt kérdés

Nálunk szüleim részéről okés a viszony a barátom felé.

De az ő szülei nagyon zűrösek, apjával nem beszél, gondolom meg se akarja hívni, az anyja meg szellemileg sérült, emelett nagypn gonosz is, engem kidobott az ő otthonukból, nem is beszélek vele...

Nagyon nem szeretném, h ott legyen a lagzin, persze megértem, h a barátom anyja, de tudja ő is mennyiszer beszólt az anyja... 2 tanús esküvőt nem akar a párom, ragaszkodik a nagy hagyományoshoz, sok rokonnal...

Mi a legjobb megoldás?

Én nem akarom h beszóljon vagy megbántson épp ezen a napon... Nem hiányozna senkinek ha bántóan vagy lekezelően beszélne velem mindenki előtt

2020. dec. 18. 08:56
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Én se hivnám meg, de a barátom igen, ez a fő ok..
2020. dec. 18. 14:16
 22/28 anonim ***** válasza:
19%
Istenem, miért kell az ilyeneknek lagzit szervezni... egyébként a szülőknek is csak a problémát csináljátok.
2020. dec. 18. 15:32
 23/28 A kérdező kommentje:
22. irtam, h nekem nem fontos :D barátom akar lagzit, nekem a 2 tanús is oké, de a nagyobb is oké, szóval nem mondtam hogy muszéj nagy lagzinak lennie, viszpnt ő így szeretné
2020. dec. 18. 15:36
 24/28 anonim ***** válasza:
60%

Mi szóltunk a vőfélynek az előzetes megbeszélésen, hogy van esély rá, hogy apám balhézni fog. Azt mondta, hogy semmi gond, megold mindent. Elhozta magával egy ismerősét, aki egész este apámra figyelt. Ha elkezdett volna cirkuszolni, észrevétlenül kivezette volna, de szerencsére tudott viselkedni.

A nagyanyámat viszont én küldtem haza, mikor a templomba vonulásom közben nekiugrott rikácsolva az apámnak, mert az nem köszöntötte fel az egy nappal korábban lévő szülinapján :D

Ma már röhögök ezen.

2020. dec. 18. 15:57
 25/28 anonim ***** válasza:
92%
A férjem rokonai voltak neccesek. A szülei lepasszolták őket gyerekkorukban , nagyszülők nevelték fel. Többször próbálta rendezni a viszonyt velük de mindig ugyanazok a gondok jöttek elő. Szóval ő nem hívta meg az anyját. Az apja egy fokkal jobb volt. Őt meghívtuk, de utólag lehet kár volt. Ő már piásan jött, volt egy két húzása. Futkosott át a szomszédos kocsmába, beszólongatott. Szóval kár volt. A nagyszülőket meghívtuk de a nagymamàval sem volt felhőtlen a viszony. Ők nem jöttek el mert dolgoznia kell. Jó duma volt mi? Azért a szülő köszöntő virág megvolt hátha eljön a nagymama, mégis ő nevelte fel. Azóta vele tudtuk rendezni a dolgainkat szerencsére. A szülőkkel nem, újra bemutatkoztak és hozták a szokásos formájukat egy családtag baleseténél. Utólag annyit tudok javasolni hogy csak azért ne hívj meg senkit mert ő az anyád, a rokonod ,stb. Csak is azt aki veled tud örülni legyenaz akár a szomszéd. Senki nem változik. Mindenki hozni fogja a szokásos formáját. Kár felesleges idegességet vállalni.
2020. dec. 18. 16:04
 26/28 anonim ***** válasza:
82%

Olyan embereket kell meghívni, akiket szeretnétek, hogy ott legyenek, tehát ha nincs velük jóban, akkor miért kéne meghívni?

Engem a szüleim semmiben sem támogatnak, agresszívak, tehát az én esküvőmre biztos hogy nem hívnám meg.

2020. dec. 21. 13:07
 27/28 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: ha ti fizetitek, azt hívtok meg, akit akartok, akinek meg puffog valami miatt, az meg maradjon a pitsáján aznap. Ennyike...
2020. dec. 22. 01:26
 28/28 anonim válasza:
66%
Mi úgy csináljuk, hogy külföldön csak mi ketten. Így senki nem tud eljönni
2020. dec. 22. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!