Hogy zajlott az esküvő olyanoknál, ahol a pár egyik tagja nincs jóba a szülőkkel vagy a szülők nem szeretik a gyerekük párját?
Nálunk szüleim részéről okés a viszony a barátom felé.
De az ő szülei nagyon zűrösek, apjával nem beszél, gondolom meg se akarja hívni, az anyja meg szellemileg sérült, emelett nagypn gonosz is, engem kidobott az ő otthonukból, nem is beszélek vele...
Nagyon nem szeretném, h ott legyen a lagzin, persze megértem, h a barátom anyja, de tudja ő is mennyiszer beszólt az anyja... 2 tanús esküvőt nem akar a párom, ragaszkodik a nagy hagyományoshoz, sok rokonnal...
Mi a legjobb megoldás?
Én nem akarom h beszóljon vagy megbántson épp ezen a napon... Nem hiányozna senkinek ha bántóan vagy lekezelően beszélne velem mindenki előtt
"kb havonta én megyek hozzájuk, hogy lássák az unokájukat, ők nem jönnek hozzánk."
De hogy ennek mi értelme...?
Szar szülők, nem is szeretitek egymást, annyira hideg a viszony, hogy még az esküvőre se hívjátok meg, de hagyjátok, hogy a gyerek ezt a rideg, álszent kapcsolatot lássa... szerintem aki ilyen sz*r szülő, az nem érdemli meg az unokázást..
12es!
Had döntsük már el mi 😉 ha nekünk így jó, neked nem tökmind1?
Amúgy sem ez volt a kérdés 🤣
8as voltam
Ez engem is érdekelne.
Írna esetleg olyan személy is választ, akinek szólt a kérdés?
Szóval, akiknél ugyanez volt a helyzet? Saját tapasztalatra lennék én is kíváncsi ahogyan a kérdező is.
Minden tiszteletem, ha szellemi sérültként felnevelt egy gyereket.
Vagy ugye fogalmad nincs, ki a szellemi sérült?
Én anyummal vesztem össze esküvő elött mert sajnos iszákos.Sokszor felhivott es elmondott mindennek,mindennek en vagyok az oka stb...
Féltem h az esküvőn is ez lesz ezért mondtam ha nem áll le nem jöhet az esküvőmre.
Csoda módon tiszta azóta is.Nem volt semmi gond,sokat segitett
Ellenben anyósommal aki sok mindent elcseszett.
Hónapok munkája ment kukába mert ott szervezkedik az esküvön holott foggalma sincs rola mit hogyan terveztünk szerveztünk😀
Azt akartam kihozni h beszélni kell vele,ha elmegy valaki figyeljen rá és ha esemeny van kell 2 ember aki kiviszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!