Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párommal 2,5 éve vagyunk...

Párommal 2,5 éve vagyunk együtt, összeköltöztünk. Boldogok vagyunk, alakítjuk az életünket. Viszont anyukája, nagyon beárnyékolja ezt az egészet...egy folytában kritizál, kötekedik. Miért van ez? Látszik rajta hogy, nem bír.

Figyelt kérdés
Kedveskedek neki az elejétől kis csokikkal, sütivel, vagy amire éppen szüksége lenne. Viszont akkor egyre többet akar. Válaszokat előre is köszönöm!

2020. dec. 7. 18:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem, nyilván. Csak ez volt számomra az utolsó csepp. 3 napból jut idő mindenkire. Viszont kisajátítani minket, hogy csak velük legyünk nem szép. Nem is egyedül van, van egy 15 éves fia is☺️
2020. dec. 7. 20:40
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Igazad van.

Nekem is elég lenne vele egy rövid uzsonna.

2020. dec. 7. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Én tényleg nem kötekedni akarok de a 10-es kommentben válaszoltál is a saját kérdésedre (amiből nem alig lehetett megtudni valamit). Vannak ilyen emberek. Nem inkább azt akartad kérdezni hogy hogyan kezeld ezt az egészet?
2020. dec. 7. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell neki nyalizni, teljesen felesleges. Simán csak ne vegyél róla tudomást.

Külön háztartásban éltek, azért mert rángatna titeket mindenhova, még nem muszáj mennetek. A karácsonyt is meg lehet oldani, meg kell mondani, hogy 24-én ketten vagytok, aztán 25-én beugrotok, mert akkor van családlátogatás. Nem kell magyarázkodni, el kell fogadnia a döntéseteket.

2020. dec. 9. 11:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Miért kellene neki nyalizni? Láthattad, hogy nincs értelme kedvesnek és figyelmesnek lenni, mert le se sz..ja.

Nem kell neki ajtót nyitni amikor hozzátok akar menni és kész. Van szátok, megmondjátok neki, hogy a karácsony nem csak rólatok fog szólni.

Tényleg nem értem, egyes emberek a saját életüket nehezítik meg azzal, hogy lapítanak és nyelnek folyamatosan.

2020. dec. 15. 13:17
 16/16 Savlekotő ***** válasza:
0%
15 éves fiu majd megszenvedi az ő életet fogja szét rágni mert nincs sajátja,ezek az életcélgyerek szülők..
2020. dec. 17. 17:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!