Párommal 2,5 éve vagyunk együtt, összeköltöztünk. Boldogok vagyunk, alakítjuk az életünket. Viszont anyukája, nagyon beárnyékolja ezt az egészet...egy folytában kritizál, kötekedik. Miért van ez? Látszik rajta hogy, nem bír.
Igazad van.
Nekem is elég lenne vele egy rövid uzsonna.
Nem kell neki nyalizni, teljesen felesleges. Simán csak ne vegyél róla tudomást.
Külön háztartásban éltek, azért mert rángatna titeket mindenhova, még nem muszáj mennetek. A karácsonyt is meg lehet oldani, meg kell mondani, hogy 24-én ketten vagytok, aztán 25-én beugrotok, mert akkor van családlátogatás. Nem kell magyarázkodni, el kell fogadnia a döntéseteket.
Miért kellene neki nyalizni? Láthattad, hogy nincs értelme kedvesnek és figyelmesnek lenni, mert le se sz..ja.
Nem kell neki ajtót nyitni amikor hozzátok akar menni és kész. Van szátok, megmondjátok neki, hogy a karácsony nem csak rólatok fog szólni.
Tényleg nem értem, egyes emberek a saját életüket nehezítik meg azzal, hogy lapítanak és nyelnek folyamatosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!