Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom családja miatt nem...

A párom családja miatt nem lehetünk tovább együtt?

Figyelt kérdés

Párommal történt egy nagyobb vita közöttünk, ami a családban is nyilvánosságra került és eléggé kinőtte magát, elmérgesedett, így mindenki sérült valamilyen szinten.

Most a családja nagyon ellenem van, mivel a szemükbe rossznak vagyok titulálva.

Viszont ketten párommal megbeszéltük a dolgot magunk között, minden rendben lenne, csakhogy a körülmények már teljesen megváltoztak.

Az én családom lebeszél a páromról, a párom családja ugyanezt teszi fordítva: páromat lebeszélik rólam. viszont mi szeretjük egymást.

Nem tudom, hogyan működhetne ez így tovább.Én sem szívesen találkozom párom családjával és valószínűleg ő sem az enyémmel.

Kíváncsi vagyok, hogy volt-e már bárki hasonló helyzetben.

Emiatt hagyjuk a kapcsolatot annyiban, vagy ne érdekeljen minket semmi, kötelesek elfogadni a döntésünket.Tanácstalan vagyok...emiatt nem szeretnék lemondani a közös jövőnkről.

2020. nov. 29. 16:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha a parod igy allt hozza, hogy ugyis mindegy, akkor ezt ne eroltessetek. Meg mindig nem irtad le, mi volt, de ezek alapjan nincs ertelme folytatni a kapcsolatot, mert ugyis szakitas lesz a vege, foleg ha ilyen gyerekesen alltok hozza az egeszhez, hogy anyucihoz rohantok, ha bajotok van.
2020. nov. 30. 16:47
 22/26 anonim ***** válasza:
84%
Ha a párod így viselkedett, az eléggé szégyellni való, és ezek után az lenne a minimum, hogy önként és dalolva odaáll a családja elé és elmondja, hogy mi ötrtént valójában, és tisztáz téged, bevallja, hogy ő a hunyó, amiért elhallgatta a sztori egyes részeit és ezzel rossz színben tüntetett fel. Nem neked kellene a családjának magyarázkodni, miközben ő hallgat és lapul. Nem is értem, ha kibéékültetek azóta, akkor ő neki miért nem evidens, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot közted és a családja között?
2020. nov. 30. 18:18
 23/26 anonim ***** válasza:
69%

"Párom kezdett el kitálalni".

Nem rosszból, de nagyon komolyan elgondolkodnék, együtt szeretnék-e maradni olyan emberrel, aki ha valami sérti a lelkét egyből a családjához rohan panaszkodni. Ebből a jövőben rengeteg problémád lesz - bocsánat, már most is van. Döntsd el mihamarabb, szükséged van-e a stresszre, ami egy kisgyerek-szinten gondolkodó és cselekvő ember miatt fog érni. Vagy hagyod a manóba a kapcsolatot és keresel egy felnőtt társat magad mellé.

2020. dec. 18. 16:07
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Így sokkal tisztábban látok, és bár nehéz, de el kell engednem a saját érdekemben (is).

2020. dec. 26. 12:07
 25/26 anonim ***** válasza:
72%
Kitartás! :) Jobb lesz!
2020. dec. 26. 18:41
 26/26 anonim válasza:
57%
Ha felnőtt nagykorú személyek vagytok akkor sz*rátok le hogy ki mit mond. Ne hagyjátok a boldogságotokat és a közös jövőtöket veszni
2021. ápr. 5. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!