Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom családja miatt nem...

A párom családja miatt nem lehetünk tovább együtt?

Figyelt kérdés

Párommal történt egy nagyobb vita közöttünk, ami a családban is nyilvánosságra került és eléggé kinőtte magát, elmérgesedett, így mindenki sérült valamilyen szinten.

Most a családja nagyon ellenem van, mivel a szemükbe rossznak vagyok titulálva.

Viszont ketten párommal megbeszéltük a dolgot magunk között, minden rendben lenne, csakhogy a körülmények már teljesen megváltoztak.

Az én családom lebeszél a páromról, a párom családja ugyanezt teszi fordítva: páromat lebeszélik rólam. viszont mi szeretjük egymást.

Nem tudom, hogyan működhetne ez így tovább.Én sem szívesen találkozom párom családjával és valószínűleg ő sem az enyémmel.

Kíváncsi vagyok, hogy volt-e már bárki hasonló helyzetben.

Emiatt hagyjuk a kapcsolatot annyiban, vagy ne érdekeljen minket semmi, kötelesek elfogadni a döntésünket.Tanácstalan vagyok...emiatt nem szeretnék lemondani a közös jövőnkről.

2020. nov. 29. 16:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a családdokkal ez nem újkeletű lehet ez az ellenszenv. Valami eddig is volt csak most jött ki igazán.
2020. nov. 29. 17:53
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk eletkort, es kicsit konkretabb dolgokat lehetne irni. Nem mindegy, hogy azert vesztetek ossze, mert a parod megutott, megcsalt (vagy eppen te csinaltal ilyesmit) mittudomen, es az se mindegy, hogy tini vagy, vagy esetleg mar felnott.

Ha felnott vagy, es annyira durva dolog tortent, hogy emiatt haza kellett menekulnod, akkor megertem a csaladodat.Ha tini vagy, vagy egyeb okbol az osszekoltozes nem jatszik, nem is tortent nagy dolog, akkor meg uljetek le mindannyian megbeszelni, mast nem nagyon lehet tenni.

2020. nov. 29. 17:58
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
nem szeretem azt mondani, hogy ez nem fog menni, de sok bajotok lesz, ha szociálisan nem vagytok beágyazva. Meggondolandó a szakítás.
2020. nov. 29. 18:22
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom elettarsak vagytok mar! Igy a parod vagy te vagy mindketten bocsanat a kifejezesert de a harag heveben: kipofaztatok a sajat kapcsolatotok magan ugyeit.

Milyen tars milyen elettars ferj feleseg beszeli ki ezeket anyucinak? Nah..a baj itt van.

Csak ratok tartozik. Hogy kerult nyilvanossagra?

2020. nov. 29. 19:33
 15/26 anonim ***** válasza:
65%
Majd elfelejti a család idővel
2020. nov. 29. 20:53
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
Én a párommal együtt meglátogatnám mindkét családot, és együtt elmondanánk, hogy megbeszéltünk mindent, elsimítottuk a problémát, ezért kérjük őket, hogy ők is hagyják annyiban a dolgokat és bízzák ránk, hogy mi hogyan formáljuk a kapcsolatunkat. És a továbbiakban biztos nem osztanék meg párkapcsolati problémákat velük, mert sajnos mindig ez lesz az eredmény.
2020. nov. 29. 21:15
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi a jó retek holdkóros zúzmarás csillagvirágos hópelyhes reggeli harmatos isten fa$za köze volt ehhez a rokonaitoknak??

Ha nem csámcsogtátok volna el sirva a telefonba/előben anyuéknak talán nem itt tartanátok.

Nem az oviban vagyunk ahol megdobtak homokkal és délután rögvest el kell mondani anyuéknak..

2020. nov. 30. 01:03
 18/26 A kérdező kommentje:
Párom kezdett el kitálalni, én egy szót nem mondtam, viszont miután mindenki szemébe én lettem rossznak beallitva így nem hagytam annyiban én sem. Én is hibás vagyok, de nem bánom, hogy kiállatam magamért anno. Párom sok fontos részletet "elfelejtett" elmesélni (ok-okozat), így mivel elkezdett kitálalni, kénytelen voltam tisztázni magamat.
2020. nov. 30. 16:20
 19/26 A kérdező kommentje:
Elvileg azért tálalt ki, mert már "úgyis mindegy volt" és tanácstalan volt. Ennek hála el vagyok ásva a családja szemében. Bár az én oldalamat mai napig nem tudják teljes egészben, de ez már nem is érdekel.
2020. nov. 30. 16:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Meg mindig nem meselted el a sztorit. Semmi ertelme igy a kerdesednek.
2020. nov. 30. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!