Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan érzem ezt bicskanyitog...

Jogosan érzem ezt bicskanyitogatónak?

Figyelt kérdés

-23 éves vagyok, jelenleg nem lehet gyerekem, kapok majd hormon kezelést de ez lényegtelen- Férjemet 15 évesen ismertem meg. Szerintem 8 év elegendő volt ahoz, hogy megismerjük egymást, bulizzunk, nyaraljunk kettesben, tanuljunk stb stb. Anyósomék 3 vagy 4 éve feszegetik az unoka témát. (nem tudják, hogy jelenleg "beteg" vagyok, és hogy a férjemmel küzdünk minden egyes nap..) Ők nem tudják milyen érzés úgy felkelni és munkába indulni hajnalban, hogy dejó 1 újabb nap eltelt, 1 újabb nappal közelebb vagyok a teherbeesésemhez. Nem ők nagyon nem tudják ez milyen érzés.

És akkor a családi ebédnél ilyen megjegyzések zajlanak.

-Addig fejleszd magad amíg lehet, gyerek mellett úgysem fogsz tudni tanulni.

-(Covidos helyzet előtt) Addig nyaraljatok amíg lehet, gyerek mellett úgysem tudtok nyaralni menni. (első 2 évben nem, de pici gyereket már simán el lehet vinni pár napra)

-Addig élj amíg lehet..

- Gyerek mellett úgysem fogsz adni magadra

-Meg fogsz hízni

-Jaj de sovány vagy egyel

-Miért vagy ilyen sovány /Hiztal??????

- Mikor lesz baba na mikor lesz?

-Megkapjuk majd 1 hétre?

És társai.

2020. nov. 14. 19:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
21%

20-as, és mégis mit kell erről beszélnie a rokonságnak? Mi pletykálni való van ezen a témán?

Aki meg lepontozta a válaszokat, nyugodtan veregesse magát vállon a f.@sza kis "csínytevése" miatt, és álljon neki hasznos választ adni! -.-"

2020. nov. 15. 19:22
 22/24 anonim ***** válasza:
35%
A rokonság már csak így működik... Szeretik kibeszélni az embert és dolgokat hozzákölteni, ami eredetileg benne sem volt az információhalmazban.
2020. nov. 15. 21:17
 23/24 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, én is hasonló cipőben járok, mint te! Nekem is egy bizonyos betegségem van, ami miatt majd csak mesterséges úton lehet gyerekem. Mi még egyelőre tologatjuk a gyerekvállalást. Viszont minket is folyton nyaggatnak a rokonok, hogy mikor szülök már, stb. Mindenkinek nem mondtam el, mi a baj, mert nem akarom, hogy rajtam csámcsogjanak. Egyszer viszont sírva kiborultam, hogy hagyjanak már békén, azóta senki nem hozza szóba. Nem indokoltam meg, hogy mert beteg vagyok, csak símán lecsesztem mindenkit. Jó, lehet, hogy nem ez a legjobb megoldás, de azt tapasztaltam, hogy a szép szóból sajnos nem értenek az emberek. Mellesleg nem értem, mi köze van bárkinek is ahhoz, hogy mikor szülünk, nem az ő dolguk, ne szóljanak bele.
2020. nov. 15. 21:20
 24/24 anonim ***** válasza:
48%

"A rokonság már csak így működik..."

Érdekes, mert az enyém nem. Biztos akkor nálunk van a bibi. :-O

2020. nov. 16. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!