Jogosan érzem ezt bicskanyitogatónak?
-23 éves vagyok, jelenleg nem lehet gyerekem, kapok majd hormon kezelést de ez lényegtelen- Férjemet 15 évesen ismertem meg. Szerintem 8 év elegendő volt ahoz, hogy megismerjük egymást, bulizzunk, nyaraljunk kettesben, tanuljunk stb stb. Anyósomék 3 vagy 4 éve feszegetik az unoka témát. (nem tudják, hogy jelenleg "beteg" vagyok, és hogy a férjemmel küzdünk minden egyes nap..) Ők nem tudják milyen érzés úgy felkelni és munkába indulni hajnalban, hogy dejó 1 újabb nap eltelt, 1 újabb nappal közelebb vagyok a teherbeesésemhez. Nem ők nagyon nem tudják ez milyen érzés.
És akkor a családi ebédnél ilyen megjegyzések zajlanak.
-Addig fejleszd magad amíg lehet, gyerek mellett úgysem fogsz tudni tanulni.
-(Covidos helyzet előtt) Addig nyaraljatok amíg lehet, gyerek mellett úgysem tudtok nyaralni menni. (első 2 évben nem, de pici gyereket már simán el lehet vinni pár napra)
-Addig élj amíg lehet..
- Gyerek mellett úgysem fogsz adni magadra
-Meg fogsz hízni
-Jaj de sovány vagy egyel
-Miért vagy ilyen sovány /Hiztal??????
- Mikor lesz baba na mikor lesz?
-Megkapjuk majd 1 hétre?
És társai.
20-as, és mégis mit kell erről beszélnie a rokonságnak? Mi pletykálni való van ezen a témán?
Aki meg lepontozta a válaszokat, nyugodtan veregesse magát vállon a f.@sza kis "csínytevése" miatt, és álljon neki hasznos választ adni! -.-"
"A rokonság már csak így működik..."
Érdekes, mert az enyém nem. Biztos akkor nálunk van a bibi. :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!