Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan érzem ezt bicskanyitog...

Jogosan érzem ezt bicskanyitogatónak?

Figyelt kérdés

-23 éves vagyok, jelenleg nem lehet gyerekem, kapok majd hormon kezelést de ez lényegtelen- Férjemet 15 évesen ismertem meg. Szerintem 8 év elegendő volt ahoz, hogy megismerjük egymást, bulizzunk, nyaraljunk kettesben, tanuljunk stb stb. Anyósomék 3 vagy 4 éve feszegetik az unoka témát. (nem tudják, hogy jelenleg "beteg" vagyok, és hogy a férjemmel küzdünk minden egyes nap..) Ők nem tudják milyen érzés úgy felkelni és munkába indulni hajnalban, hogy dejó 1 újabb nap eltelt, 1 újabb nappal közelebb vagyok a teherbeesésemhez. Nem ők nagyon nem tudják ez milyen érzés.

És akkor a családi ebédnél ilyen megjegyzések zajlanak.

-Addig fejleszd magad amíg lehet, gyerek mellett úgysem fogsz tudni tanulni.

-(Covidos helyzet előtt) Addig nyaraljatok amíg lehet, gyerek mellett úgysem tudtok nyaralni menni. (első 2 évben nem, de pici gyereket már simán el lehet vinni pár napra)

-Addig élj amíg lehet..

- Gyerek mellett úgysem fogsz adni magadra

-Meg fogsz hízni

-Jaj de sovány vagy egyel

-Miért vagy ilyen sovány /Hiztal??????

- Mikor lesz baba na mikor lesz?

-Megkapjuk majd 1 hétre?

És társai.

2020. nov. 14. 19:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
anyóssal leülsz, címszavakban elmondod, és kéred, hogy ne forszírozza a témát. meg fogja érteni
2020. nov. 14. 20:57
 12/24 anonim ***** válasza:
33%
Hát... Ezzel a terhes témát sokan tulroljak. Igen... Nagy változás az életben.. A napirendben stb. Gyerek az első.. Nekünk most 1 hónapos, de már most úgy érezzük kell még kettő :D.. Imadjuk. De a gyerek után is van élet bőven... Aki lusta naplopó az gyerek után is az lesz.. Azzal a változással hogy immár van takaró
2020. nov. 14. 21:22
 13/24 anonim ***** válasza:
83%

A kommunikáció a kulcsa mindennek, le kell ülni és elmondani, hogy:

Marika néni, én nagyon szeretnék gyereket de sajnos jelenleg egy betegség megnehezíti a teherbeesésemet, így jelenleg ez a téma nagyon érzékeny érint, szeretném megkérni, hogy kerüljük ezt a témát amennyire lehet, köszönöm, hogy megért és segít atlendulni ezen az időszakon azzal, hogy nem beszélünk róla.

2020. nov. 14. 21:22
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem gyengén tolod túl a dolgot...
2020. nov. 14. 21:43
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
De nem tudják, hogy neked most nem lehet, nem? Nem vagy te egy kicsit belekattanva, hogy nem lehet? Baromi gáz amiket írsz, de sajnos nem csak az ő részéről.
2020. nov. 14. 22:17
 16/24 anonim ***** válasza:
67%
Mond el az anyósnak,hogy mi a gond,akkor majd nem fogja feszegetni ezeket a dolgokat.
2020. nov. 15. 05:39
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
Konkrétan mi ezzel a probléma?
2020. nov. 15. 07:05
 18/24 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, ezt túlliheged. Nem tudja anyósod, hogy mi van veletek, persze, hogy feszegeti az unoka témát. Le kell ülni vele, és nyíltan őszintén elmondani neki, hogy mi is a gikszer.

Jól írták itt többen is, hogy néma gyereknek...

2020. nov. 15. 08:52
 19/24 anonim ***** válasza:
82%
Ha neked kínos erről beszélni, akkor mondja el a férjed a saját anyjának! Családban - és az anyós is a család tagja, tetszik vagy nem tetszik - ne játszd a titkos ügynököt, mert ilyen kellemetlenségeknek leszel kitéve!
2020. nov. 15. 09:56
 20/24 anonim ***** válasza:
60%
Azért nem mondja el, mert akkor az egész rokonság arról fog beszélni. Szerintem teljesen érthető.
2020. nov. 15. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!