Anyósom megalázott a szomszédok előtt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szomszédoknál korababa érkezett, anyósom számukra jól hallhatóan megjegyezte, hogy ő nem rakta volna fel a netre “azt a ronda beteg babát”. Csitítottam, de kiabált, hogy nem érdekli, ha meghallják. Úgy szégyellem magam. Írjak nekik, menjek át, mit tegyek?2020. nov. 1. 12:24
31/42 anonim válasza:
30-as hát ez k*rva érdekes, akkor biztos puszi pajtás vagy Orbán Viktorral, Jennifer Lopezzel vagy David Beckhammel :D ugyanis az ő nevüket is tudod.
32/42 anonim válasza:
#30, miért, olvasni pl nem tudsz? Mert mondjuk a ház kapujára, postaládára ki vannak írva a nevek.
33/42 anonim válasza:
#22, egy bizonyos életkor felett meg kell tanulni lesz@srni, hogy ki mit gondol rólunk, és mivel azonosít bennünket.
neked is ezt tanácsolom..
34/42 anonim válasza:
33-as: én is le tudom sz*rni mások mit gondolok arról, aki én vagyok. NA DE, ha valaki azt gondolja, hogy primitív proli vagyok, csak mert az egyik távoli családtagom is az, na ott van vége a lónak annak a bizonyos testrészének.
35/42 anonim válasza:
Simán hihető a kérdés,az én anyósom is mondott már ilyet,mikor látta hogy facebookra feltettek egy súlyos fogyatékos kislányt. Ráadásul tök előnytelen volt a kép a lányról,még védekezni se tud ellene szegényke.
36/42 anonim válasza:
A szülők szeretnek dicsekedni az újszülöttjükről a facebook-on, és hát az ő szemükben persze hogy a kisbabájuk a legtökéletesebb baba a világon, amivel nincs is gond, de az tény hogy valójában a legtöbb újszülött nem a legszebb az első pár napban/hétben. Utána már kikupálódnak mikor szednek magukra egy kis kilót meg a feje lágyuk összenől és rendesebb fejformájuk lesz, de erről nem tehetnek 😃😃😃 Az anyós magát égette be, nem téged 😃 A szülőknek meg ilyet nem mondunk mert vérszemet kapnak, mégha az a szerencsétlen gyerek tényleg nem is a legesztétikusabb látvány újszülöttnek. Mindenki így indult, majd összeszedi magát.
37/42 A kérdező kommentje:
Nagyon helyes gyerek, csak még pici. Komolyan, nem csúnya. Gyönyörű kislányokra mondja, hogy nagyfejű meg csúf, nem kell adni a véleményére. De a szomszédok nem ismerik őt, kellemetlen így.
2020. nov. 1. 18:57
38/42 anonim válasza:
Ezt mondom, hogy majd összeszedi egy kicsit magát akkor nem lesz gond 😃 Bár az anyós elég irigynek tűnik, ha azon vergődik hogy melyik gyerek ronda és melyik nem, lehet ő volt régen a ronda gyerek a faluban 😂
39/42 anonim válasza:
Nem értem, miért ne lehetne hihető a sztori. Ha nekem mondaná egy családtag, hogy „babájuk lett a Tótfalusi Alexáéknak, tudod, akik ott laknak mellettünk, akinek múltkor kölcsönadtuk a fűnyírót”, én is megnézném face-en. (csak nem szólnék be rá)
40/42 anonim válasza:
Szerintem sem hihetetlen sztori.
Én bírom (már) az anyósomat, de néha olyan bunkó módon tud megnyilvánulni, hogy az eszem megáll.
Pl. hangosan "xx nem akart szoptatni, mert lusta, ezért tápozza azt a szerencsétlen gyereket", "nálatok ki kövér még a családban?" (ezt sógornőmnek..aki nem kövér egyáltalán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!