Szerintetek az milyen ha egy parnak a szulei szinte szomszedok? Anyamek szulei 2 hazzal laknak arrebb es mar neha nagyon idegesítő mikor mindig van valami.. Engem neha zavarnak de ugy vagyok vele hogy ok baszták el mar hogy ide koltoztek mellejuk..
Azt szokták mondani, hogy az a jó távolság, amikor a közelben vannak a szülők, de azért spontán,"papucsban" nem mennek át.
Az anyósomék 106 km-re élnek tőlünk, kéthetente megyünk fixen, pont tökéletes.
Kérdező. Te neked van egy véleményed és egy nézőpontod és egy tapasztalásod.
Sem a szüleim nem olyanok, mint a te, szüleid, sem az anyósomék, sem én, sem a párom.
Miért gondolod, hogy az én tapasztalásom az lesz, ami neked?
Mond ki, írd le, hogy neked mi a gondod és kérj segítséget, hogyan old meg. Majd lassad be, hogy nem ismerjük sem a helyzetedet, sem a családod, hogy valóban meg tudjuk oldani a dolgokat, de segíteni tudunk Más Nézőpontokat mutatni, ami esetleg új gondolatokat ébreszt benned. Ám ekkor is neked lesz feladatod ezt kezelni, és nem nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!