Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek az milyen ha egy...

Szerintetek az milyen ha egy parnak a szulei szinte szomszedok? Anyamek szulei 2 hazzal laknak arrebb es mar neha nagyon idegesítő mikor mindig van valami.. Engem neha zavarnak de ugy vagyok vele hogy ok baszták el mar hogy ide koltoztek mellejuk..

Figyelt kérdés
Szeretem oket csak ertitek...
2020. júl. 11. 15:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Sok függ a családi viszonyoktól. Mi a fővárosba költöztünk azért, hogy a gyerekeink családja közelében legyünk (és fordítva - mi nekik). Mindenki jól járt, még az unokák is a közelben laknak, sőt a nászék is feljöttek ide. Jó így nekünk.
2020. júl. 11. 17:53
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
* helyesen: "(és fordítva - ők nekünk)".
2020. júl. 11. 17:56
 13/13 anonim ***** válasza:
80%

Nekem tapasztalatom nincs, de én örülnék. Segítenének és mi is, biztonság érzetet adna, hogy ha baj van közel vagyunk. Nem kéne 30 percet kocsikázni, hogy találkozzunk.

Unokatesóm lakott mellettünk, vele nem volt jó viszonyom. Nem volt jó.

2020. júl. 11. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!