Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális viszonyt de hogyan?...

Normális viszonyt de hogyan? Ezek után

Figyelt kérdés
A párom (ffi) eltávolodott tőlük. Én nyitnék de nagyon belemásznak az emberbe ha meg nem nyitok végképp felszínes viszony marad! Párom apja azt várja hogy állást foglaljak az etikai,társadalmi kritikáiban de sose mondom el a véleményem mert kikel magából és addig mondja míg el nem megyünk, anyukája is sokszor megosztó témákat mondd. Párom ezekre nem reagál a szüleinek kb 15 éve elmondása szerint gyerekkora óta. Látom hogy várják hogy beleszálljak egy vitába ami politika,közélet stb. Az anyukája azóta nem szoros része a párom életének mióta anno kibeszélt valamit ami kellemetlen neki..nem tudja sajnos azóta sem kinek mit szabad mondani. Emiatt nem merek nyitni de nyitnék. Nagyon sokszor közeledett felém akart közös programot írt,hívott engem de mindig leráztam. Párom mondta ha szeretnék menjek kettesben az anyukájával erre arra (korábban) de figyeljek mit mondok neki mert sajnos elkotyogja. Ettől tartva lemondtam a talikat vele.

2020. okt. 27. 22:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Láncdohányosak de inkább após, vérnyomásra gyógyszert szednek mindketten (túl magas) illetve párom anyja azt hiszem szed pajzsmirigyre is hormont mert korábban nagy baja volt vele magyarán rák. De senki se mondta ki rájöttem ezekből. Viszont 55 körül vannak tehát csak nem demensek!?
2020. okt. 28. 04:48
 12/16 anonim ***** válasza:
hát az én szüleimnél 65 körül kezdődött ugy, hogy a vérnyomásukon kivül más bajuk nem volt.
2020. okt. 28. 04:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt nem mondom hogy fiatalosak de nem is idősek. Viszont egyre gyanúsabb az apukája. Esküszöm minden harmadik-negyedik héten elmeséli ugyanazt. A durva hogy üzletember..és azt jól csinálja. Ezért nem tudom hogy lenne demens. Vagy csak valami zizi van? Párom bele szokott olvadni a kanapéba míg ott vagyunk. Olyanokat mondd: persze aha igen jól van apu. Majd az anyukája kihoz valami vackot hogy a fia szerelje meg. Meg vigyük haza szerelje meg nálunk. Erre azt mondjuk nem. Majd ott. Ja akkor mégsem kell. Megsüti minden harmadik héten ugyan azt a süteményt. Én félek :D
2020. okt. 28. 04:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
ja.anyám is megcsinálta UGYANAZT a sütit,de hetente, addig, amig már undort kaptunk a turótorta kifejezéstól is.Hát igy kezdödött... mert ezt kb.48 évesen csinálta.a férjed jól kezeli, megtanulhatod tőle.Sejtem, mi a bajod, legalábbis nekem az volt, hogy ugy éreztem, lehetne ezt jól is csinálni, ha már itt töltjök el a drága időnket, mehetne ez a kapcsolatosdi normálisan is. De ahhoz mindkét fél akarata kellene, nemcsak a miénk.Nagyon nehéz beletörődni, hogy ilyen szirszar kapcsolat lesz, nem pedig JÓ, minőségi.
2020. okt. 28. 05:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Ebbe valóban nehezen fogok beletörődni. Amúgy kedvesek ám velem! De azért van pár olyan dolguk amiket kihagynék de nem mindig sikerül: ünnepekkor legalább 4 órányi dózist kapok. Ha nincs semmi extra akkor alkalmanként 2 órát. Ha ők lesznek a gyerekem egyik nagyszülőpárja nem tudom mi lesz jó lenne a jó viszony addigra.. de félek ez csak romlik mire mi oda jutunk. Még fiatalok vagyunk nagyon.
2020. okt. 28. 05:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Ilyen emberekre kár pazarolni az energiát...
2020. okt. 29. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!