Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális az, hogy párom...

Normális az, hogy párom anyukája szó nélkül bejár hozzánk?

Figyelt kérdés
Másik városban lakik, és néha ha megy Pestre, beugrik hozzánk amíg nem jön a vonat. Ezzel nem is lenne gond, ha előre szólna. Múltkor pl azt hitte nem vagyunk otthon, én nyitott ajtónál bugyiban álltam a fürdőszobában, erre benyit... Eleve mért jön oda szó nélkül? Tudni kell róla, hogy mindenkit kibeszél, ha esetleg nincs patika rend a lakásban, biztos hogy a hátam mögött engem szind hogy milyen rendetlen vagyok. Van kulcsa hozzánk sajnos, mert régen ott laktak, csak elköltöztek és miénk lett a ház párommal. Ez normális dolog, én fújom csak fel, vagy más szerint is gáz?
2020. okt. 17. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:
Bár.. Ezek után.. Lehet, hogy le se szokott, csak nem mondta.. Hm..
2020. okt. 17. 15:47
 42/72 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, ez az oldal azért van, hogy kérdéseket írjuk, amit aztán meg lehet beszélni. Nem értem, a legtöbben normálisan szóltak hozzá, ha valakinek nem tetszik a kérdésem, akkor mért ír? Nyugodtan tovább lehet olvasni a többi kérdést, bár valószínűleg azok se fogják elnyerni a tetszésedet.
2020. okt. 17. 15:49
 43/72 anonim ***** válasza:
83%

"Nem az volt a kérdés mit tegyek, hanem hogy ez normális e?" --> Jó, azért ne mondd már, hogy magadtól nem tudod, hogy sehova sem illik csak úgy berontani kopogás és bármilyen jelzés nélkül... Vagy ha nem evidens neked egy bizonyos kor felett, akkor nálad is gondok vannak.

Jóindulatal akartak neked segíteni az emberek, erre letorkolod őket, hát gratulálok! Szerintem marhára megérdemlitek egymást anyóspajtival! :)

2020. okt. 17. 16:25
 44/72 anonim ***** válasza:
87%

Összes választ most nem tudom elolvasni.

Szerintem párodat is zavarná, ha akkor jönnének, amikor pl. ő alsónadrágban van stb. Nyomasztó helyzet egyszerűen, nem lehet intim szféra vagy nem is tudom miképpen fogalmazzak, bunkó dolog. Párodnak szólni érdemes hogy beszélje meg vele hogy telefonáljon mielőtt jön, az mégiscsak elképesztő, hogy saját ingatlanban nem lehet kicsit lazítani, levetkőzni, mert "jön a kulcscsörgés" és abban a pillanatban már bent is van... Ismertem valakit, aki nem mert szólni, de elképesztően kellemetlen volt neki a helyzet: "jajj, anyu olyan jó lélek, örökre megsértődne, ő sose akart rosszat", ez persze igaz is, de ez az egyetlen momentum a kapcsolatukban problémás volt.

2020. okt. 17. 16:36
 45/72 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező! Miért oktatod ki azokat, akik neked szeretnének segíteni? Nem, nem normális a nő viselkedése, de ahogy előttem is írták, ezt biztos tudtad magadtól is! Értelmes tanácsokra azoban már nem vagy kíváncsi. Innen nézve jogosan tűnhet úgy, hogy csak úri passzióból kiírtad ezt az egészet, hogy kórusban nem normálisozzuk az anyósodat, de tenni már nem akarsz a dolgok érdekében.
2020. okt. 17. 16:36
 46/72 anonim ***** válasza:
86%
Hát persze teljesen normális dolog,hogy anyösod szó nèlkül akkor megy be a lakásotokba amikor csak kedve tartja... Úgyhogy ne sétàlgass bugyiban otthon sőt a pároddal se élj nemi életet mert mivan,ha pont akkor megy be hozzátok. És légyszíves mindig tarts otthon patyolat tisztaságot nehogy anyós ki tudjon beszélni a hátad mögött! De zárat még véletlenül se cserélj mert akkor még jobban magadra haragítod. Úgyhogy tűrj szépen csendben és bájologj neki továbbra is
2020. okt. 17. 16:56
 47/72 A kérdező kommentje:
Úristen 45ös ne haragudj de én téged már tényleg nem tudlak értelmes embernek tekinteni, minden normális válasznak örültem, erre jönnek ezek a fura emberek mint te is.. Nézd már meg mennyi normális válasz van! 95%! Rátok pedig nem vagyok kíváncsi bocsi, ti nem a kérdésre válaszoltok!
2020. okt. 17. 16:58
 48/72 A kérdező kommentje:
Na jolvan, a 95% normálisnak köszi a válasz, az 5% idiótán pedig én nem fogom magam idegesíteni, nem olvasom tovább, viszlát :)
2020. okt. 17. 17:03
 49/72 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem, mivel lett több az életed, hogy tudod, hogy ez nem normális. Ha most a többség azt írja, hogy igen, ez normális, neked akkor is rossz ez az egész helyzet. Akkor az életed arról szól, hogy tűrsz, mert a többség azt mondta?

Szereted az orális szexet? Én gyűlölöm. Ha megszavaztatnám itt, kapnék hideget-meleget, de főleg azt, hogy az orál normális. És akkor ezt azt jelenti, hogy csinálonom kell valamit, ami ellen tiltakozik minden porcikám, csak mert a többség normálisnak szavazta? Nem. Tehát felesleges megtudni, hogy ez normális-e. Ha a te életedben ez rossz, változtasd meg.

2020. okt. 17. 17:26
 50/72 anonim ***** válasza:
87%

Az a nem normális, ahogyan te reagálsz anyósod viselkedésére. Vagyis, hogy semmit nem akarsz tenni, mert mi lesz ha megsértődik. Majd kB 5 év múlva meg fogod bánni, hogy nem állítottad le. De akkor már késő lesz, mert ki készülsz tőle idegileg, és még jobban rád telepszik. Ez csak egy vélemény.

A kérdésre pedig a válasz:nem normális.

2020. okt. 17. 18:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!